Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mladicu zelimo ti oporavak i sve dobro!
Puno srece !!
svejedno gdje su se oni dogovarali. baš zbog neznanja i neiskustva tih slovenaca, trebali su im reci da NE LETE nad jahorinom. wtf, lako se sad praviti lud!
Kako ce ih iko upozoriti kad su reklii da ce doci na Bjelasnicu? I izradili. Niko nije znao da idu na Jahorinu. Da jesu, zvali bi nasu raju gore da ih docekaju ili bi mi isli sa njima.
samo mi nije jasno kako ovi momci iz paraglajderskog kluba nisu upozorili slovence da ne lete iznad miniranih terena kad su vec s njima dogovarali da lete na bjelasnici. lako je sad kriviti druge. helikopter ovo ono, to sve stoji, momak bi bio spašen možda, ali ipak, trebali su ih upozoriti!!
ne volim politiku,ali: taj dio Jahorine je federalni, i niko nebi bio sretniji od mene da ga Kanton, Dodik ili bilo ko ocisti. Ima kod mene 7 dana odmora u vikendici
Nije mi jasno, poslije toliko godina od završetka ratnih zbivanja, da se još nisu očistile olimpijske planine od mina, pa bar su to trebali prvo učiniti, pa onda razvijati turizam, nego daj samo novce, a ko j..e ljudske živote. Želim momku svako dobro i brz oporavak, međutim našim ludim glavama nije ni tvoja nesreća dovoljna. DODIKU DAJ OČISTI JAHORINU, A MANJE PALAMUDI PO AMERICI...
upoznao sam momka, letio je s nama na bjelasnici dan ranije, njih 5 slovenaca. tragedija. mozda nije bitno ali mi para usi, momak nije pao, sletio je, dajte vise korigujte to.
Stvarno mi je zao sto si bas u mojoj zemlji ovako nastradao.... Zelimo ti sve najbolje.....
Prokleti rat, i poslije njega toliko žratava.