Požar u Grbavičkoj ulici u Sarajevu
7
Zbog trovanja dimom, jedna osoba prevezena u Hitnu pomoć
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Srbin Hajde malo jedi g.o.v.n.a.
DRAGI MOJI SRBI,MI VAS PUSTIMO U SARAJEVO 03.05 A VI KO P.CKE PLACETE !!! Dosli seljaci da vide grad.Nakon sto su ugledali zgrade i ostale objekte,proradile su emocije te su pojedini i zaplakali.PITANJE GLASI da li placu zbog toliko uzalud ispaljenih granata na ove objekte,a ti isti objekti danas stoje ljepsi nego ikad,a iz njih bodu pogledi ponosnih Sarajlija,ili su to ipak suze nastale iz silnog odusevljenja,jer do sada nista osim STALE nisu vidjeli.
Zgrada preko puta onog spomenika, malo prije skretanja za Vraca. Probudio me jak alarm sinoc odatle, pa sam malo posmatrao sa prozora.
zgrada prije Elpia cini mi se, onde malo prije spomenika, a broj ne znam
Alen Agic ga prizdio :P
koji je brjo ulice,dajte malo bolje slike??
jeee...zato sto vas ni srbija nece :) naravno da si najaci kad se skrivas iza tastature, a kad dodjes u sarajevo onda si patriota najveci... Ja nemam nista protiv \"vjera i nacija\" ali protiv glupana i fašista kao sto si ti DA
bob graditelj 95% zgrada na Grbavici ima nadogradnju, tako da mi ta informacija nije pomogla, ali hvala puno u svakom slucaju.
mi radimo po sarajevu,dok su bosnje nezaposlene hahahaha
Cime je ovo Feđa fotografisao? Mobitelom?
@zana potospratna sa nadgradnjom ko je imao štelu
koja je ovo zgrada? Grbavicka koji broj? Molim vas, hitno je!
šta radi ljudski nemar i jedan uključena pegla garant ostala pegla na rukavu xD
radim u Sarajevu,zbog mene Bosnje ne mogu doci do posla hahahah
-Jeli to Hitna....hitno mi je potrebno ,100 KM.