Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za seja to ti je Granicni prelaz prema srbiji
Nema pi.cke bez maloljetnicke!
tim policajaca radio vise od mjesec dana na hvatanju 4 prostitutke - koje su davale oglase u novinama. bolje im je nego saobracajnoj policiji. zali boze para poreskih obveznika.
Nije posteno. Djevojke uredno placale zadovoljne posteno radile, ovaj posao je svi vuci siti i sve ovce na broju. Sada ih hapse, nisu nista ukrale zele da zive svojim zivotom. Ipak je to razlicit pol, a nesmetaju im pederiko to moze, eh to je bolest. I jos sta za kriminal sto rusi svijet, protiv toga se treba boriti. A ove osobe sto pruzaju uslugu, treba zastititi. Usluga je usluga, treba postovati i cijeniti.
uf, sto ti ga zavuče joje, mora da jako boli
JOJE, BAR SI SAD SAZNAO GDJE TI SE NALAZI SESTRA!
Hvala srpskom sarajevu x na info
gdje se tacno ovaj prelaz nalazi? gdje su ti stanovi?
tako je!
halooooooooooooooooo daj ba pustite cure nek \"rade\"!