Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zar nema kamera u objektu pa da se indentifikuje ta osoba ako vec policija nema nikakvih saznanja neka puste snimak u javnost pa ce neko prepoznat debila
ma cemu uopste istraga..djeca se zajebavaju..ali nije losa taktika za upotrijebiti ako hoces recimo da pokrades neku zlataru ili ispraznis kase..izmislis problem..izazoves kaos..odradis posao i nestanes u masi..ono u stilu Oceanovih 12..
Ljude koji lažno dojavljuju bombe treba brutalno kazniti da im nikad ne padne na um više.
Kada ga nađu onda lagahno poigrati gluho glamočko na leđima.
BiH je mala bara a krokodila se bogami namnožilo. Eh samo da osuđeni komesar policije USK legendarni Ramo nije u bijegu, ne bi od ovih nemilih događaja bilo ništa :))
@mehoronioc 8000 naoružanih terorista u Srebrenici ste pobili u julu 1995 a vi ste imali samo par ranjenih srba. To je prava istina o hrabroj srpskoj vojsci i Holandskom bataljonu.
ma skontat ce ga preko video nadzora, ako ne znam ja ko je, jaran kupio trimer koji ne moze upaliti pa ga zaj... za povrat 2 mj
@mehoronioc Koliko je srba poginulo u julu 1995 kad ste oslobađali Srebrenicu???
@mehoronioc Koliko si muslimana poklo 1995????
@mehoronioc U kojo si jedinici bio u Srebrenici??
Do podne traktor..popodne teror..samo u Bosni..
Stanje redovno. Ne uzbuđujmo se bez potrebe.
Ma lazna uzbuna,garant neko nesta ukrao,pa da bi mogo iskoristit guzvu.
Treba imat muda za ovakvu dojavu