Incident u Sarajevu
0
Zboden 18-godišnji Haris Bukvić
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ hordas momak mi ( TM\'87 ) smo zakon ! :) Poznajem momke jako dobro haris joaran iz skole ;) aa sa ovim prvim ( S.S 16 ) SAM IŠLA U OSNOVNU ;9 iGROM SLUCAJA ONI SU HORDAŠI ! ;) pazi šta pricas ! ;)
Joj bole koji ti belaj sebi praviš ccc :D Safet Sabljica i Semir Sabljica sta ce vam samo incijali nek narod zna s kim ima posLa ;) !
J-E-B-O VAS OTAC..... HAHAHHAHAAHAHA
minky,ja to rekoh prije neki dan i dobih automatki etiketu da sam latinka ili srpkinja od jednog od forumasa...znaci- samo su oni pismeni, mi smo nepismeni...
Kaze se IZBO ili UBO - ZBO se govori po selima gdje nisu ni primirisali bukvar a kamo li sta ozbiljnije od toga.
Da imamo ministra sigurnosti ovo se nebi dešavalo...ali eto otišao Sadović i evo šta se dešava...sad će to Ahmetović da počisti.
Gdje su sad oni titići da kažu: Dole Semiha!!! hahahahaha
zasto ovo radimo izmedju sebe treba ove ustase i srbe bost
Ne raspravljaj se s njim ubodi gaaaaaaaaaaa, ubodi gaaaaaaaaaaa..................
Semiha daj ostavku!
nije Bukva, nego Bukvić
\"baliska posla ajd sreca pa nema vie srba i hrvata u teheranu pa se samo izmedju sebe bodu \" dabome da nema... sve smo ih zboli ...
OSOBA A: ja sam Haris Bukva iz Sarajava,.......
@pipo Ti si savršen svevišnji pakaš. ČmarForEver!
Pa sve fini momci, kultura..... Ovo nije moguce?!?!?!