Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do svađe između Brige i braće Osmančević, Emira zvanog Lalo i Elvina, navodno je došlo zbog grafita ispred zgrade sa “četiri S” i pored natpisa "Lalo". STRAŠNO! Zar zbog grafita sa četiri S?
Prokleti šovinizam! Užasno!
tolika uzbuna i nerazumijevanje zbog necijeg nacionalnog obiljezja...budale ljudi zasto se svadjaju i gube glavu... u miru!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ubiše nas formalnosti.. čuj ".. uputio je prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora za 37-godišnjeg Jasmina Brigu..".. jbt.. pod ključ drito iz marice, i zaboravi negdje ključ u žbunju..
Ode cigo u zatvor
Alkohol, ne rad, ljubomora, zavist, neimaština, droga, nacionalno nastrojeni, sexualno ne izivljeni.. Tuga jad i čemer još prve komšije onaj sjekirom a ovaj pištoljem užas je Bosna i Hercegovina!
Jasko brate, žao mi zbog svega što ti se dogodilo, ali brate nek si pokazao da se nikom onako glupiranje ne može proći. Ovim si pokazao da onaj grafit na ulazu u Zenicu s južne strane ima smisla.
Poslije nekih dijela nema druge sanse,zalosno kako je zivot spao na nulu.
Ludila puno malo sramote.... skote zivote...
Ja tuge i zalosti..da zbog 4S izgubi zivot.. Psihopatu treba streljat..a ne dozivotnu..
oduzela pistolje..ima se moze se
Jasmin Jebibriga
Jasmine i jesi Briga i to prava!
I sam sam iskusio šta znači kada te neko proziva da si izdajnik samo zato što nećeš da se prikloniš nacionalšovinizmu!
Samo zato što želiš slogu i razumjevanje među narodima?
Cuj zatrazen pa grob te hebo ubio covjeka i treba ga pustit , a i oche kroz 3o tak dana kakva smo drzava.. fuuuj
Do svađe između Brige i braće Osmančević, Emira zvanog Lalo i Elvina, navodno je došlo zbog grafita ispred zgrade sa “četiri S” i pored natpisa "Lalo". STRAŠNO? Zar zbog grafita sa četiri S? Strašno!
Ironično prezime...