Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Taks@: Vi ste toliko napaceni da vas niko ne treba izbosti nozem, sami na sebe dizete ruku..... Kako ste samo odvratni, niste ni svjesni, FUJ FUJ FUJ
Jucer ujutru utvrdio da je tokom JANUARA neko dosao do kljuceva stana i ukrao mu 7.000 KM..... Hehe pa sta si radio skoro 2 mjeseca:))))
@bedasar i ostale \'\'srbe\'\' Ja maj,mun rodjen u foci , pa nazvali srbinje pa foca pa mi na rodnom listu pisu 3 grada naka, ali brate nek se foca zove srpski veliki k, u r . a.c zaboli me. da li je kozarska bosanska cet. ni .cka ili zvala se obama boli me jer je u bosni i bosansko hercegovacka, i k. u, r.a c, ce te dobiti ikad bosnu.
stolni tenis e ti si bendasr ko i ja ti si neki EU vonabi četalj.
bosanska Dubica......hahahahahahhahahahahahahhahahahaha hahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahah hahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahah e moje balyje de se opametite kakva bosanska dubica, u KOZARSKOJ DUBICI ima bosne ko sto je zastupljen i madjarski stolni tenis...hahahahahahahhahahahahahhahah...cuj bosanska Dubica
-Yebo opet taj KOBILIC,,,dosadni.
Samo za Obilica i njegov folklor: http://www.youtube.com/watch?v=b0lxbzgwW7I Tako da izadjes is svog sela i sto se tice tvoje bajke. Ali kad pocnes respektovati druge, mozemo prelomiti hljeb i popiti rakiju ako ti to puno znaci. Nemam nista protiv toga, ali nemoj nas forsirati.
hahahahahahahaha ja se uvijek iznova iznenadim kada vidim da ovi papci iz šume komentarisu po forumima kao sto je \"sarajevo-x\", i uvijek iznova pitanje: Pa zar ovi neandertalci imaju uopste pristupa internetu ?!?!?!?!
@OBILIC Najvaznije od svega je da nikada necemo biti srbi. Mozemo biti i sta god pozelimo, samo srbi sigurno necemo nikada. Kako rekoh: cega se pametan stidi lud se ponosi, pa tako i vi. @Teks A to sto ti svakodnevno svratis na sarajevo-x da vidis ko je zboden, nemoj se muciti, to imas svakodnevno i u šumi kod sebe. A sto se \"prcanja u mozak\" tice, onda nemoj svracati, nas tvoj pogani narod samo moze SILOVATI U MOZAK, prcati mozete svoje mame i sestre - dobrovoljno!!!
hahaha glupane javi se kad postanet nezavisni
Sta radimo na \"bosanskom\" portalu? Pa obozavamo da vas prcamo u mozak, na nasim portalima sve istomisljenici. Jedva cekam da vam se javimo iz nezavisne RS. Plus, ja volim svaki dan doci na sa-x da procitam ko je opet izboden u Sarajevu
Turci su ti blize nego sto mislis, pogledaj se u ogledalo
BRAVO GERMAN WINGS, SLAZEM SE U POTPUNOSTI @Teks/Ivan/Beli Zasto nisi jednostavno ostao Beli??? Glupko, ne kontas, nismo mi srbi. Imali ste i malo Sarajeva pa ste ga nazvali srpsko Sarajevo, zamisli papaka. Pa jel ista ostalo da se nije preimenovalo u srpsko. Srpska ovca, srpska krava, pasu po srpskim livadama, u srpskoj zemlji i sl. Da nije smijesno bilo bi zalosno. Fuj, gadite mi se stvarno. Ja da sam TI, bilo bi me sramota samim tim sto sam pripadnik takvog odvratnog genocidnog naroda, a kako kazu: cega se pametan stidi, budala se ponosi. Neka vas tamo, cinite nam veliku uslugu sto ne moramo po nasim lijepim carsijama gledati vase papanske face, i zato, neka vas u KOZARSKOJ DUBICI :))
Turci, izvolite Sarajevo i Tuzlu preimenovati u Bosansko Sarajevo i Bosansku Tuzlu, pa se onda javite. Mi smo samo ukinuli austrougarske nazive. Austrougarski plan stvaranja bosanske nacije je uspio, ali ne na teritoriji RS. Zato mars
Niko nema sto srpkinja imade, a imade ono sto ukrade.
@ Beli Meni jos nije jasno sta vi krkani iz te vase RS trazite po portalima kao sto su Sarajevo-x. Razligu brate mili tamo u tu šumu i surfajte po svojim (ako ih ima) stranicama, i tamo mozes da lajes do mile volje. Ovdje nisi nikom interesantan. Naprotiv, glup si. A ako mislis da je nekome ovdje uvreda kada kazes \"TURCI\", onda nisi jos uvijek skonto da je PEINLICH biti srbin (namjerno malim slovom)