Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toliko se u sarajevu izduva za par dana........
to je samo jedna obicna bezopasna biljka koja nikome do sada nije naudila Zivio Dzemal!!!
da mi bi ovo vutre dao bi 5 litara krvi
mmmmmm marihuana. Obozavam je. Nikada je necete sprijeciti, a onda cemo je legalizovati i onda ce te biti sami sebi smijesni kada pogledate ove slike \"plijena\" hahah. Smijesni ste do ludila.
dileri sa slika Kavari bi mogli samo pljunuti pod prozor, on je stari vuk i ima srce ko malo ko, samo da mu nisu zatvorili i zenu i djecu i time ga stavili u mat poziciju pa je morao potpisati da je njegovo, a on je ljudina koji ne bi dozvolio da za bilo sta neko drugi ispasta, a ne njegova porodica.... NE DAJ SE LEGENDO!JER TI SI COVJEK KAKAV SE RIJETKO SRECE, VELIKI POZZ ZA NJEGA OD NJEGOVOG STAROG HAVERA, ZNAM TE ZNAS ME!
>Bravo za policiju,sve cestitke,samo naprjed,
just legalize it
ovaj diler na zadnjoj slici, na sta pokazuje?
DENISE DENISE CRNI DENISE PA STO OCA GURNU U VATRU \" DILERU \", JEL TE STRAH MURIJE, PA MANI SE TIH POSLOVA AKO JESTE NEMOJ DA RODITELJ IZLEZAVA TVOJE; IMAS TI DOVOLJNO GODINA ;)
Izgleda da, sudeci po komentarima, vecini smeta kada se pronadje nekakva opojna droga?! Meni je tek sad jasno da su vecina koja pisu komentare ortodoksni narkomani, te da veze nemaju sa mozgom, a ja jadan uzimam zrelo za gotove sve skrabotine koje piskarate ovdje. pihh
Opomena iz Elektrodistribucije Penzionerki htjeli isključiti struju zbog duga od 0,23 feninga!?
Opomena iz Elektrodistribucije Penzionerki htjeli isključiti struju zbog duga od 0,23 feninga!?
Stanje duga Republike Srpske na dan 31. decembra 2010. godine iznosilo je 3.544,04 miliona KM, od čega se na vanjski dug odnosi 2.196 miliona, a na unutrašnji dug 1.347 miliona konvertibilnih maraka
Treba marihuanu legalizovati, pogledajte ovo... http://www.youtube.com/watch?v=a1G4c4lSmRo
TVOJOM MAHALOM VEHABIJA KO SI TI
Hajde neka hvala Bogu sada cemo slobodno setati nasom mahalom treba i ovog malog jazavca uhapsiti
samo hapiste narkomane i dilere treba ih pucati !