Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preko puta Sake, kriminalac drži birtus, neregistrovan, varijanta udruženje demobilisanih boraca, a borbe ocima nije vidio...Ne bi me zacudio da je slinavcima od 14-15 godina koji za njega obijaju kuce platio da ovo urade...
Teniseri igraju igru. Vjerovatno zna vlasnik ko je ovo uradio tj. kome nije platio reket.
" Redakcijo, ne osudjujem vas, ali je ocito da ste od ovdasnjih vlasti, pretpostavljam, dobili direktivu da ukinete komentare na clanke o masakru u Parizu, pa je samim tim, nama citaocima ukinuta sloboda govora i sprijeceni smo da iznesemo svoje misljenje o svemu sto se desilo. A vama bih predlozio, da pustite malo gas sa prenosenjem svake rijeci koju zapadna propaganda izrekne o ovom slucaju, jer ocito je da je u pitanju neka prljava igra i nekako sve ove informacije jako zaudaraju pa prosjecan citaoc jasno moze vidjeti da je u pitanju prilicno mnogo neistine. Ako ste nam vec zapusili usta, onda i vi malo zatvorite svoja i prestanite nas bombardovati ovim poluistinama. Bio bih sretan kada bi neko od vas clanova redakcije procitao ovu poruku, jer dovoljno ste problema imali u proteklom periodu, tako da vam brukanje nije potrebno.. "
Dragi moji duznost mi je kao poklopca svakom loncu da vas obavijest da je u Pariz stanje mirnije ! Upravo isprobavam nove haljina da poboljsam moj stil.
Dobro sam hvala Allahu !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kod Saketa drmnem svako jutro po dvije flase pivi,sad trazim drugo mjesto
Bubrezni kamenac nije tebe pito,al si blizu
ima prekoputa Hamina kafana,tako da se ne sikiram
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos malo pa ce k'o u Kolumbiji poceti djecu otimati
a ja mislio da je pripravnost podignuta...