Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pitanje Pa to je sasvim normalno, nisu ludi da udaraju na \"demokrate\" koji su zaštićeni tjelohraniteljima ko međedi na naš račun, a uz to im dopuštaju da pljačkaju nekažnjeno!
jeste primjetili da lopovi pljackaju samo bijedu. Nikad ne opljackaju nase demokratske lopove
Sta uradi nas covjek kad ga vlast opljacka na njegove oci. Nas covjek smisli vic ko Moke i svi se nasmiju ... i tu se sve i zavrsi. E pa tako mu i treba onda da zivi u bijedi, dok konkretno ne pocne kaznjavat lopove u kravati...a s obzirom na IQ u Bosanaca i H.cekat cemo jos dugo, dugo... a dotad se smijte vicevima, vicevi ce lopove zaustaviti
normala
Malo brate. malo!
trazili ste zapad, dobili ste divlji....
moke dobro me nasmija al na veliku žalost mudro zboriš paša
@Moke ti si legenda,ha ha ha
ono bez komentara
pocela hajducija
Sigururnost prije svega!!!
pa manji broj pljacki danas nego inace je zbog toga sto se glavni pljackasi sastaju u butmiru...