Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to mi zvuči malo nevjerovatno, sad znači i iz auta izlijeću i siluju te na sred ceste?? ne znam što bi to neko radio, još pogotovo ako ima bmw u jednoj takvoj vukojebini može imati koju hoće lol a i kad bi je htio silovati, baš bi to radio tako ofirno i na sred ceste??
dingo dzamija je karina !
to je bio katolik domagoj krizic. tako ih uce na nedjeljnjim misama.. \"svetim\"!!
Kakav mu je to BMW kad semi ne moze naci trebu heheheheh :)
@ti jarane, nije vehabija ali je lijaba 1/1 a mni ga to dodje isto
Bugojno sta drugo reci
Opet vehabije?
da je sjedio u Mercedesu ne bi mogo silovat, takvi pate od impotencije....supci jedni novinarski, BMW nema veze s tim
svakako, iz ostalih komentara osobe pod nickom englez (a ima ih masala) da se zakljuciti stepen pismenosti. inace,srpski govori ako to zelis, meni ga ne nameci.
cudo nisu rekli da je vhabija
ne,nego bosanski. a svoje srpske fazone prodaj nekom drugom. pa te uci da govoris kako niko oko tebe u radijusu 400km ne govori. zna se dok zines jesi li bosanac ili nisi.
Jašta je.Stopirala i nije platila,vazda cirkus po seoskim zabitima.
kazna dozivotno
@ englez mislis neobrazovani kad pises \"ne obrazovani\"....Malo nauci pravopis, pa onda ostavljaj komentare.
Postovani, Gramaticki je neispravno... PIVA, JUGE, itd. DAjte mi jednU pivu.. to je zenski rod Vozac JugE... opet zenski rod... a treba u oba slucaja muski... To je ste u skoli naucili pogresnu normu, normiranje jezika... to je bosanski kafanski jezik... carsijiski...