Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Indijska Konoplja NIJE droga. Marihuana JESTE droga. Indijska Konoplja NIJE Marihuana VI STE STVARNO PROPALA ZEMLJA BEZ I JEDNE PAMETNE USTANOVE. TREBATE GAJIT INDIJSKU KONOPLU ZA INDUSTRIJU. TEKSTILI, ULJA, HRANU. AKO NECETE MARS SA VLASTI JER TO DOKAZUJE DA STE PODPLACENI OD STRANIH KOMPANIJA I INTERESA. U NORMALNIM ZEMLJAMA INDIJSKA KONOPLJA JE LEGALNA A CANNABIS/MARIJUANA NIJE. BUDALE BUDALE BUDALE. Klix redakcijo...NEMOJTE SAMO PONAVLJAT STA VAM BUDALE KAZU. OPAMETITE SE I PISI TE ISTINU.
Hajmo sarajlije navallite.
Ne dirajte ljude...
LEGALIZE!!
pa više se isplati u štali uzgajat ovo nego držat krave, pa se handrit kako da ih prehraniš, pa za mlijeko čekat premije i ostalo....ovo čisti instant keš...
hahaha "TO ZLO MARIHUANA" hahahah Kako smo primitivni. ZIVJELA TRAVAAA UVIJEK CEMO JE PUSITII A ONI UZGAJATI ! Stoko alkoholicarska od policije !!!