Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek u najboljim godinama (75) i skoro novo auto ovako jadno zavrsise :) treba politicare tuziti zbog loseg i mokrog puta :)
75 godina je puno da bi se vozilo auto, da se pitam do 65 godina i dosta.
ma nisu godine toliki problem, imas ljudi koji u 80+ godinama izgledaju i zive kao mladici...ali svakako starije osobe bi trebale ici na prcjenu voznih sposobnosti svake dvije godine ako su stariji od 65 a od 70 svake godine..mislim ne mozes nekom usratiti pravo na auto samo zato sto je star, a covjek u izvrsnoj psiho-fizickoj kondiciji..pa japanci u prosjeku 100 godina zive.. :)
naravno da izgled nema veze, ali ti ocito malo spiorije kontas, mozda da jos jednom procitas sta sam napisao... kad reflekse spominjes, godine samo malu ulogu tu igraju, jer i neko od 20 moze oslabiti u refleksima, mozda u momentu pod uticajem alkohola il neceg drugogili jednostavno covjek ima slabije reflekse bez obzira koliko mlad bio...jel to moguce? i da opet da te podsjetim, procitaj jos jednom ovaj prvi post, a ako ti opet nesto nebude jasno, slobodno pitaj...
Starac i Golf 2, paklena kombinacija...
kada neki napuhani papak od 22 god. izazove nesrecu niko ne govori da ga vode na ispitivanja I procjene sposobnosti...sta da samo konstatujemo da je ovaj 75-godisnjak zapravo u tom momentu lijevom rukom drzo mobitel a u desnoj imo cigaru I samo sto je pogledo dje mu je upaljac ,ono...klap! i uzvikno soferu kamiona da mu yebe sve po spisku u sta gleda maymun jedan
em 75 godina em u Golfu I šta više reći
Je li moguće OPET Golf saučesnik? Na svu sreću nije Golf 2 :)
pretpostavljam da je ozlijeđeni vozač kamiona.... :)
golf i ne mozes drukcije pokvarit,samo ako ga kamion pukne
eto ga na cesti za dvije stoje i to da sija ko lampa
1.kako je dedo prošao ljekarski pregled? 2.kako je Golf (inaće fabričko stanje,kao nov)prošao tehnički? Nadam se da će se oporaviti A.L.
puno pitas
Znam...