Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demolirao "ćeliju"? Pa to bi trebala biti prostorija sa šipkama, betonskim ili nekim jednostavnim krevetom. Što se ima tu demolirati, baciti madrac na pod? Ili su u Bosni deluxe zatvorske ćelije? U Finskoj ne dobiješ ni madrac, ležiš na golom betonu (imaju dosta problema s alkoholom, pa je to odmah i odgojna mjera).
Kakvi su to zidovi koji se mogu razbiti? Pa nismo usa🙈
Pricaj ti sta hoces, ali se kod nas zidovi armiraju jos uvijek ili su ako nista betonski blokovi a ne siporeks ploce sto je za usa normala ;)
Legalize Marihuana !!!
Daj nek slika muda i postavi na internet imaće milion likova
proradili genocidni napadi u glavi
Samo mu naplatis sve sto je razvalio i dodas unistavanje na kaznu, vrlo jednostavno
psa treba vezati za gelendere
I sta mislite kako je on zavrsijo.Demolurano
Da nije Konakovic kad je isao kod Dodika?
Sad treba da mu se priredi tzv obrada u prostorijama policije
@Prvimedjujednakima ZASTO!?!
Pa mora da se zna neki red, sutra kad ubije tvoje dijete pijan onda ces shvatit zasto
https://www.klix.ba/vijesti/bih/klix-ba-u-policijskom-presretacu-na-ulicama-tuzle-pogledajte-kako-biljezi-saobracajne-prekrsaje/221129118
Pocetkom 2023 godine, mnogi vozaci ce USTATI PROTIV policijsko-kriminalno-politicke HARANGE👍😎👏👏👏💪
Na drustvenim mrezama VEC se kreiraju grupe koje ce unistavati RADARE postavljene od strane KRIMINALNIH-POLICIJSKIH BANDI, SIROM BIH😎👍👍💪👏👏👏