Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naslov naginje na jedno, ustvari se desilo nešto drugo....dijete ubijeno, nije bitno sad koji skup je u pitanju..... stvarno nije ok ovako postavljati stvari, nabacali ste par huškačkih elemenata, kao da ih nemamo dovoljno i bez ovoga.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne bi me cudilo da je ubica iz SDA ogranka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mnogi ne znaju pravu istinu pa donose svoj sud na osnovu malo informacija, stvar je takva da se održavao skup SDA u Velikoj Kladuši. Na skup su došli simpatizeri SDA iz općine Bužim, gdje je tom prilikom poslije skupa došao momak koji predvođen secionisitčkom retorikom Fikreta Abdića napao maloljetnika jer on nije Babin nego Alijin! Žalosno je da i dan danas ljudi gube živote zato što samo vole ovu državu i nisu za njeno cijepanje! Neka je vječni rahmet mladom vitezu Bužima!
Iz Velike Kladuše sam i SRAM ME JE ! Da momku Allah dž.š podari lijepi Džennet.
"Jedne političke stranke" - Đaba maskirate, drugi mediji su objavili o kojoj je stranci riječ! I PIJAN NA BAJRAM?! - MONSTREUM! ŽAO MI JE DJEČAKA.
Ej Boze gdje ja zivim. Ubiti nekog, zbog ovakve politike, ovakvih politicara u ovakvoj zemlji. Meni neprijatno, stid me, osjecam se nekako glupo kad ponekad samo udjem u raspravu u vezi politike ili politicara. Kontam koji sam ja konj o cemu se svadjam.
Kakav narod zivi u ovoj drzavi najbolje svjedoce ovi komentari. Cinenica je da je maloljetnik ubijen, odnosno necije dijete je ubio punoljetan dripac od 30 godina iz ciste objesti i mrznje prema necijoj politickoj opciji. Kod nas je sve razlog za fizicki obracun. Onaj ko nije izasao nikad iz ove zabiti da podsjetim da ako provede negdje u evropi nekoliko dana svatice da smo mi jedan uzasno primitivan, agresivan i vrlo neposten narod, i da se nista slucajno ne desava ovdje. Ova vijest se nalazi negdje na dnu portala ali ce zato vijest kakvu je jucer severina imala stolicu biti na naslovnici.
bez obzira ko je i sta je, ovo treba po kratkom postupku metak u celo ubici. Pa to nema ni u Ruandi, ubiti dijete zbog ovakvih politicara... FUUUJ
Klix je definitivno kupljen od SDA ili ti ga Bakira
samo elektricna klupica, ni manje ni vise.
jest, oni ne piju, oni locu
iznova i iznova optužbe ka SDA stranci.......imate li vi pametnijeg posla nego se baviti SDA strankom i njenim optuživanjem?????????????
ovako se isto u pakistanu dešava
I sutra kada bude predizborni skup u Bužimu onda če doči oni iz Velike Kladuše pa če Bakir reči "vidite koliko nas je" a oni se vozaju ili pjehe idu i grada u grad (za lovu) da povečaju skupove SDA.Isto su radili 90-tih kada su autobusi.autobusi...dovozili plačenike na Zetru.
kako kazu: tuku se muslimani u Iraku i Siriji...ne do Bog podjeliti oruzje ovim nasim politickim zaljubljenicima...ISIL bi bio mala maca...
Ja hajvana bože sačuvaj Čakijaju se zbod političkih stranaka a nemaju ni za kifle zahvaljujuči istim.Stvarno je ovaj narod najobičnija stoka i treba im poslije izbora omogučiti popust na zob i ječam jer ništa drugo i ne zaslužuju.
A evo kako zlo nepatvoreno Avaz prenosi ovu vijest. Ta gomila smrdljivih životinja kojima ništa sveto na dunjaluku nije pa ni ubistvo ovog djeteta ni tuga njegove familije, čak i o ovom događaju piše u svrhu predizborne kampanje navodeći ljude da ubistvo povežu sa SDA. Fuj, Allah vas prokleo stoko jedna bez trunke stida i obraza. Preminuo muškarac koji je izboden nakon skupa SDA U Velikoj Kladuši sinoć oko 21 sat, nakon stranačkog skupa SDA, E.M. (1984) je nožem izbo 17-godišnjeg Ismeta Bajraktarevića iz Vrhovske, općina Velika Kladuša. Povrijeđeni je jutros podlegao u Kantonalnoj bolnici „Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću.