Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postalo zahebancija malo otići od kuće, pa se vratiti.
To ti je recept ako zelis osvanuti na udarnim portalima i drustvenim mrezama, zajebala se sto se ovako rano javila, mozda bi i na Dnevniku izasla
Pascal potpuno si upravu, nikako mi nije jasno kako ovako neke osobe mogu da budu neodgovorne. I kad se bas desi ne daj boze da neko nestane, to ce se olako shvatiti i mozda nece pristupiti onako kako bi trebalo.
E vala si glupo postupila, bezveze nasikirala cijelu javnost zbog nepoloženih ispita, bogami k'o da ti je 15, a ne 25 godina, tako se ponašaš
Kakvi ispiti, gdje vi citate te informacije?
Ja pitam ozbiljno jer me interesuje, a svi pucaju iz nekog razloga minuse umjesto odgovora... Strasni ste
Zbog uzbunjivanja javnosti, te radi nepotrebnog angažmana nekih službi, ovoj mladoj dami treba izreći kaznu predviđenu ZKP-om.
znači mala se vratila kući bože!!!
Bećo, vodi ovo kući i prebij k'o mačku!
šuti života ti...
Sutio ja, ne sutio, ona je roditelje nasekirala! E, zbog sekiracije bi od oca trebala dobiti nekoliko vaspitnih da joj ne naumpadne drugi put.
I mene je džigara zabolila ,al nek se cura kući vratila.
Ja kad sam imao 19 godina, u petak otišao na planinu i zaboravio se javiti. U nedjelju se vratim, a majka kreći i govori mi "pa pi.ka ti materina, gdje si ti čitav dan.
Dug dan upm :), a ti ko fol se pravio lud i nisi znao da se sprema krecenje :)
I gdje je bila ???
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moja.aplikacija.cfmbltqnoukfxqyduidq
znači mala se vratila Bože!!
Malo se kulirala
Može li neko da pobjegne od kuće zbog stida i loših ocjena u školi, sukoba s nekim,razočarenja, straha itd... Pa ko to u današnje vrijeme, bježi od kuće radi "ljubavne avanture"? Komentatori, povucite malo ručnu, bojte se BUMERANGA!
Na drugim portalima piše da je kao srednjoškolka bila UČENICA GENERACIJE da je zapelo na fakultetu. Što god da je razlog, neka je djevojka živa i zdrava, kao i njena porodica, a ZAŠTO i GDJE, to je njihova PRIVATNA stvar!
Mene zaista čudi da ovakav slučaj komentarišete na način da se sa ovom djevojkom moglo desiti kao sa Antonijom Bilić iz Hravtske ili djevojke Tijane Jurić iz Srbije, a takvog slučaju nema kod nas u BIH!!! Nažalost VARATE SE! Jel se sjećate slučaja ubistva djevojke AMINE ŠABANAGIĆ...Koliko nas upoznat čini mi se da se to desilo u Sanskom Mostu 2004. godine, a da se njenom ubici još uvjek sudi...Našem Paravinji -Admiru Karabegoviću...Djevojku je jadnu silovao, ubio, a potom bacio na mezarje...
Hmm po očima mi ova ne izgleda koa neko nevinašce sumnjiva mi je drama kao da joj nešto viri iz očiju :3
Sto se mene tice idi u milion pm glupačo glupa... pored Antonije iz hrvatske i male tijane iz srbije tebi do zajebavanja ..uh kako te treba isamarati samo zbog roditelja tvojih..
koja frka cura od 25 godina nestala,nije se javila tri dana.nije cura zena.,a da je nekome djete od 5 godina nestalo nebi ovako medijski bilo napuhano.,samo se je izblamirala.,sad kad izadze na ulicu ima spustene glave da hoda.,CuCa
A ebla sliku svoju!
Udala se cura napar dana, sta odma bjesnite eto javila se..