Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AL FAKAT TREBA OVE ČETNIKE JE-BAVATI KAD GOD SE UKAŽE PRILIKA , ZAOSTALI SU I BOLESNI I ISKOMPLEKSIRANI DO BOLA. KAŽEM ČETNIKE NE SRBE !!!!
zaostao i primitivan narod, turski kopilani, danasnji srbi
NARODE IGNORIŠITE ČETNIKA KOJI SVAKI DAN NA KLIX-u koristi ime MUSTAFA MULALIĆ. On ne samo da je jadan i bijedan, već se krije iza imena muslimana, da mi pomislimo kako evo ima neko od muslimana ko brani četnike. Halo, vlahu, SMRDIŠ!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Memiću, prvo tebe u prdekanu, lokalni kabadahijo, a zatim i ove majmune što su ovo uradili
Klix u svom pro politicki orijentisanom stilu.Siri dezinformacije i mrznju medju ljudima.Nacionalisticki portal koji siri nacionalisticke price radi svoje dobiti koju ce uzeti od politicara.Jednog dana ce klix pasti,ali kako treba.
KAO PRVO OVO JE LAZ I NEMOJ DA TRUJETE OVAJ NAROD MRZNJOM BEZ RAZLOGA ! Zivim 50m od ovog spomenika i prijavio sam se samo da kazem pravu istinu vidim odmah pomislite na srbe i ostale, ovo niko nije namjerno unistio bas niko.. Bas tu noc kad se to desilo oko 20h sjedio sam na balkonu i imam odlican pogled prema spomeniku..I gledam prema mostu i neka budala sa kombijem znaci pijan je bio sigurno i spuca pravo u spomenik i kad sam vidio sisao sam dole ja i par komsija on je pobjegao sa kombijem..Poslije je policija dosla izvrsila uvidjaj da ne pricam dalje A sto se tice zastava NJIH NIKO NIJE PALIO, ZASTAVE SU LOSEG KVALITETA.Kad je lijepo vrijeme sjednem redovno kod spomenika..Znaci los je kvalitet i vremenom od vjetra kise nevremena su se raspadale.. JAVIO SAM SE SAMO DA KAZEM PRAVU ISTINU VIDIM DA STE SE SVI NALOZILI NA SRBE KAKVI ONI NE SMIJU PROCI TUDA !
Svaka cast ! I ja gledam ove slike kakvo paljenje ovo kad bi se jednom kresnulo izgorilo bi sve, nidje veze Sigurno od loseg vremena..Poz
Stvarno ovaj klix laze samo tako, vidi se da zastave nisu gorile nego su loseg kvaliteta i vremenom takve postanu, cuj neko zapalio A sto se tice ovog betona to je sigurno neko autom udario jer ovo nije lako polomiti.. Klix ne brukajte se i ne sirite lazi !
Nista novo od svrba.
vlaško-genocidna posla, poserem im se na ikonu svetog save
Kakvi papci, nevjerovatno..
ovdje je glavno okupljaliste narkomana iz tog naselja, ako je ko to i uradio to su oni pjani i drogirani . briga njih sto su ljudi zivot dali da bi oni isti to mjesto koristili za konzumiranje narkotika i alkohola. zna policija koji su to pa nek iste majmune privedu.
Sve na kolac..!
Vlah ostaje vlah. Ništa mu nije sveto i samo uništava. Nije bilo dosta što su spalili i porušili Sarajevo u ratu, već evo i danas ruše i uništavaju. Znamo mi dobro ko je taj ko ruši i pali, a znamo i da tu u okolini nema kuća, pa su četnici iz Vojkovića skontali da mogu doći i uništiti spomenik neprimjećeno. Mogli su ovaj put, sljedeći put kad budu probali, dočekaće ih naoružani čuvari, pa nek onda stisnu zicegu i probaju nešto.
Mustafa Mulalić iskompleksirani četnik kojem je životna neispunjena želja da bude musliman. Mustafa pošalji mamu na koridu u Čevljanoviće možda se kakav bik zaleti pa je odere.
NARODE IGNORIŠITE ČETNIKA KOJI SVAKI DAN NA KLIX-u koristi ime MUSTAFA MULALIĆ. On ne samo da je jadan i bijedan, već se krije iza imena muslimana, da mi pomislimo kako evo ima neko od muslimana ko brani četnike. Halo, vlahu, SMRDIŠ!
Klasični srpski heroizam, kad nema nikog hrabri pravo...
Zapaliti drzavnu zastavu je cin terorizma. Osuditi ih za terorizam.
A mi opet glupi pa im sutimo na sve...
hajmo sad..dignute u zrak i vjecnicu pa uprite prstom !!! narod glupavi ima garant da glasa za vas !!! smrdonje .............