Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo vi ljudi pametujte i simpatišite ove \"pametne\" ali svako od vas se može vrlo lako naći u sličnoj situaciji...da čujete taj stravičan krik čovjeka kojeg udaraju pištoljem u sred bijela dana, da vidite tu lokvu krvi, da vidite njegovu oćajnu porodicu nakon toga...bio sam u blizini sasvim slučajno...ovo je ozbiljnije nego što većina vas misli, nema ovome kraja, preteći ćemo mi Ukrajinu vrlo brzo...bravo silni ministri sigurnosti, napuhani načelnici, zamjenici, zamjenici zamjenika....samo nastavite, doći će i na vas red
Isto ovako u zadnjih 20 godina prokletnici su upadali u državne firme da pljačkaju od vlastitog naroda ali sa olovkom umjesto pištolja.
A kao ostali su kao puno bolji, jesu, jesu, al\' u qu..cu... I šta ti hoćeš da kažeš s tim \"Dobrinja je to\" glupane?!?!? Od...bi nazad odakle si i šljegao ako ti se ne sviđa ovaj grad, jasno??? Maaaaaaaaarrrrššššššššš stoko!!!!!!
kralju ti si sigurno sa dobrinje :D
Dobra pljačka kontam koliko će prodavati gram zlata da kupim dobar lanac !
Pogledajte do kraja i posaljite prijateljima.... http://www.youtube.com/watch?v=mjsC4SKlj44&feature=related HERAK IZLAZI IZ ZATVORA USKORO..AKO VEC NIJE I IZASAO...
cudi me da se ovakve stvari desavaju na dobrinji !?!?
Prije nekoliko dana opljackana benziska pumpa INA na Stupu, razbojnici dosli ukradenim vozilom,pistoljem udarilo jednog radnika pumpe,ukrao oko 3000 KM,a sve se desilo oko 23 sata. Da li ste klixovci o ovom obavjestili javnost? Nema zakona ,da ima sigurno bi manje ovakvih slucajeva bilo.
A kad obicnu radnju u istom naselju opljackaju vise puta to nije vijest za KLITORIS.BA ??????????????????????????? zlatara je vrijedna pomena ? vlasnik uletio sa jednim lancicem, prstenom aaa redakcijoo ?
a prije pljacke sva trojica sjedili u burukdzinici pored puta i smisljali planove
ko su pocinioci?
UHVACENI POCINIOCI KRIVIČNOG DIJELA... 100% PROVJERENO
-Neznam ovi kokoshari ...pljackaju ono sto ne bi trebali ....sto ne pljackate ..LIDERE po Ciglanama i tamo gdje imaju VIKENDICE...!
Dobrinja je to...
Kina : oĆajni ??? srsly? Svaka cast za komentare,bolji su od clanka :D
prije 10 minuta su uhapšeni
Pa ništa novo.Kriminalci ponavljaju krivična djela.Ako se neko slućajno i uhapsi sud ga odmah pusti.Kažu nema mjesta u zatvorima pa se kriminalci osilili još više.Za 17 godina nismo izgradili ni kvadrat zatvorskor prostora,ali zato imamo luksuzne urede i kancelarije,putovanja,reprezentacije,luksuzne automobile i uz sve to smješno male kazne.Ono što je u Americi doživotna robija ,kod nas je to 7 do 8 godina zatvora,umanjeno za trećinu kazne.