Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oooooo koshmar..........pa i ti si nastao od onih sto slijede Muhameda a.s. i Islam i Meku i td....a to su tvoji pradjedovi Turci, 500 godina su vas k.a.r.a.l.i. i tako si ti i tvoj otac nastali, zato sikter , ne govori tako nesto o Muslimanima....brate Turčine-N.A.P.U.Š.I.Š SE K.U.R.C.I.N.E.
GUZOCRIJEVASJKA SMRDLJIVA STOKA ! I ONI HOCE U EVRROPU ? FFFFFFFFFFFFFFFFFFF UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU JJJJJJJJJJJJJJ
jesu li ovo pisali muslimani ?
guzno crijevo
Treba francuzima ma.ter je.b.ati, u ratu su se pokazali kao jedan od najvecih protivinika BiH, pomazuci c.etn.icima i svojom vanjskom politikom, a iz danasnjeg vremena vidimo da nam nisu prijatelji zato ljudi derite francuska vn.ago!!!
Jeb..em francuzima staru u pakash, ko ih jeb..e, cijeli rat su bili protiv nas, strance tretiraju na najgori nacin, deportuju rome...itd, treba i njima nanijet zla cim se moze!
Dragi forumusi, vidi se koliko ste upuceni u ovaj problem o kojem pise ovaj clanak. Naime PU Stari Grad dobro zna ko su decki koji operisu auta stranih tablica, turiste po starom gradu, to je jedna ili dvije grupice mladica sa Bistrika. Nazalost, obzirom da su maloljetni ne mogu im nista. Puste ih jos istog dana. Samo se nadam da ce isti ti koji to rade jednog dana naletiti na pogresnu osobu koja ce ih dobro provuci kroz ruke.. Pozdrav
welcome to bosnia enjoy your stay!!!!!
SRPSKA POSLA!
meschini stimaljka nekog chafira sto bosnu nevoli
samo tako idioti pokažite se
jel se ono sutra razmatra pitanje bezviznog rezima
vijest jeste kad se sara ambasada, a narocito uvredljivim grafitom, ili bilo kakvim, nije ambasada macji kasalj, probaj usa da isaras, pa ces da crnca karas, ili on tebe, ako mu se..be.a pljacka za 200 maraka pistoljem je ozbiljna stvar, zato sto che i tebe isto. i jos hodaju naoruzani ko na divljem zapadu.
sta li im je ceska ambasada zgrijesila, pitaj alaha! to su bracha sloveni govore slican jezik, e, svasta.
I sta je tu novo?! U Sarajevu opljackan turista! Grafiti! Gdje je tu vijest? Da je neko rekao \"Policijska stanica u Lugavinoj se vratila na stari nacin rada.\" e to bi bila dobrodosla vijest. A s obzirom da su nam nametnuta osnovna ljudska prava za kriminalce onda je vijest kada nema grafita i kada turisti slobodno setaju gradom.