Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žrtva se posvađao sa žrtvom konfuzniji tekst nisam pročitao do sada pulicerova ngrada - ačkosum E.F.
Yebem li im sjeme genocidno-četničko, nemože čovjek od njih s mirom nikako, haj nadati se da će bijela uraditi poso da ih više nema da svi više odahnemo.
Jbt koje je ovo ubivstvo u zadnjih par dana? Baš me zanima stopa kriminala i stopa ubivstava u Bosni i Hercegovini, pogotovo ona godišnja, što se ti podaci nigdje ne objavljuju?
Muškarac čiji je leš pronađen u banjalučkom selu Budžak u fazi raspada žrtva je ubistva koje se dogodilo prije tri mjeseca, a onda se vratio iz mrtvih 29.05. da bi se svađao sa ovim nekim J.I kod tvrđave Kaštel u Banja Luci.
Evo i ja baš unosim podatke u računar da vidim šta će mi izbaciti uvezi tih kontroverzi.......nakon dvije minute računar počeo da dimi :-)))
Ako je prethodno ubijen, onda ne moze biti utopljenik da vodi ljubav rak sa rakom.