Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema potrebe stavlajti inicijale a onda puno ime i prezime covjeka...
Treba organizovati neko revolveraško takmičenje,ovi vise ne ide ovako.
ma to netko iz sirokog dosao i opalio ga.....neznate vi baratat oruzjem
prvo Jasko je odlican momak tako da je glupost sta ovi pisu u komentarima drugo Jasko nije jedini vlasnik ovog kafica nego i jos jedna djevojka tj.njegova bivsa djevojka tako da je trebalo pisati jedan od vlasnika \"Infinity\" trece zna se da jedan od vlasnika kafica koji se nalazi pored ovog kafica uvjek placa klosare da prave belaje po Infinity-ju
Her Zika, pojma ti nemas. Pogledaj kako polozaj zareza mijenja smisao. Kada ovo skontas, realno bi bilo da kupis knjigu gramatike i da ucis bar godinu dana: Ići ćeš vratiti se,nećeš poginuti u ratu. Ići ćeš,vratiti se nećeš,poginuti u ratu. Dok sam sjedio, na krevetu ugledah pauka. Dok sam sjedio na krevetu, ugledah pauka. Osloboditi,ne ubiti. Osloboditi ne,ubiti.
mixeru,neka vas gore na brdu sto morate silaziti *?
gospodo LEKTORI...da li ste znali da na internetu nije vazan pravopis,informacija treba da stigne do vas sto prije,kakve veze ima sto su rijeci sastavljene, veliko malo slovo ,zarezi i ostala sranja...vazno je da ste svatili sta se desilo...BLAGODARIM
ovaj leka vec treci put puca. zasto mu dat jos jednu sansu???? odma 20 godina u zatvor pa nek razmisli, a nek razmisle i oni slicni njemu!
Ma samo mi nije jasno zasto ste se okomili na momke koji uredzuju ovaj portal i to jeli nesto tacno napisano ili nije. Mislim da je pun veci problem to sto nam je grad postao divlji zapad i sto na ulicu ne možemo izaci mirni bez straha da nam se nesto ne desi i da nase ime ne bude sljedece u kontekstu upucan ranjen, pretucen ili nesto tako. Osvrnite se malo oko sebe i vidjet cete da ustvari je kriminal najveci problem a ne to kako je nesto napisano.
Barselona - Real Madrid (UŽIVO) www.goo.gl/lA64X
Bog B.alija Bistrik Jalija Zna se koja mahala kontrolise grad,pa makar bio do Pazarica Bistrik 4ever
mene samo zanima kad se vec odlucis pucati u nekoga, zasto onda u nogu ? mislim kad bi ja puco, onda bi puco da mi vise ne moze vratiti...lafo mafija neka, a svi se u noge i ruke rokaju...
Hej Pa glupaco Nadjo,nije SDA u Sarajevu,citas li ti malo ili nimalo.....
cuj \"upucan\" ccc...klošari sa-x-a ima li kakv drugi termin..majmuni nepismeni
Ja ipak mislim da je ovaj Leka to uradio iz straha!!! Pa on je jos uvijek mali tuzni djecacic
Bosnu moze samo spasiti sistem Titine milicije. Da sam gradonacelnik Sarajeva pod hitno bi postavio Dahica , Munju i Salcina te vam garantujem da za mjesec dana bi bilo sve pod kontrolom.
Nemojte ljudi tako..ipak NAROD ZNA !