Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMOGU DA VJERUJEM PA TO NEBI NI CIGANI UKRALI STA JE DOBIO ZA TE ZNAKOVE NIJE NI 20KM EVO IME I PREZIME TE OSOBE ZUGIC BOJAN
haha evhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=262317943886589&set=a.122217887896596.22067.100003251558297&type=1o profill lika koji je ukrao znakove
Trebalo čojku za ograde , pa uzo.
pa ne znaju ljudi, pitala murija \"ko je ovo donio\", oni rekli \"ne znamo\", \"znate li da su ovo saobraćajni znakovi\" ... \"pojma nemamo\", u redu, doviđenja drot \"šefe, ne znaju ovi ljudi ništa\" šef \"dobro, vrati se u stanicu\"
Nije bitno ko je jer para nema pa bilo ko da ih je mazn\'o...cudno je da su skoro godinu izdrzali. Put se i ne koristi previse cim je zavrsena sanacija onog tunela. A da hoce vrlo jednostavno se rijesi....opalis kaznu otpadu koji ih je pruzeo i da vidis kako ce se brzo saznato ko ih je i kada ubacio a sto svakako nije tesko jer se otpad razdvaja.
Pa što ne bi osoblje otpada odgovaralo za ukradene stvari?
sad ce odma rec cigani ukrali!!
kako mi sad soba dobro izgleda!!!