Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sta imas hapsiti i tuzakati , metak u glavu i zavrsi posao . ili ce raditi po ps ili ih nema !!! ma sve je to fino ali ako im damo to pravo osilit ce nam se :S
SIPA ne smije dodika da dira, odnosno tužiteljstvo. Budite maheri pa pretresite vladu RSa,a ne da se vježbate po skenderiji, nama običnim građanima pokazujete silu. SIPA i tužiteljstvo, vi ste jedne mizerije...mada nebih imao ništa protiv da tu radim...
vise srba radi u sipi nego bosnjaka ako nisi znao
znaci da sipa bas ne spava da ipak nesto radi samo naprijed sipa pohapsite sve lopove da bude i ostalim primjer
KAD NE HAPSIMO NE VALJA!!! KAD HAPSIMO OPET NE VALJA!!! STA URADITI A OSTATI PAMETAN??
Ti izgleda nisi u toku ili se praviš lud: SIPA hapsi na svakom pedlju BiH,šta je problem,pošten svijet to podržava,samo kriminalcima i lopovima to smeta,jeli tako ?
muslimani su srpsko cvijece!
SIPA a smijetel u Siroki gospodo ? Usput neka ste pohapsili ove sto vam ne placaju harac ali cisto sumnjam da smijete zabasat negdje u Banja Luku, Bijeljinu, Zapadni Mostar, Medjugorje ili Siroki. Vjerovatno ste pokupili nekog blecka iz Istocnog Mostara.