Federalna policija
0
Uhapšeni zbog računarske prevare
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Jahii 07.08.2009. u 16:13 Šta je sa dilerima u svim gradovima, čitav dunjaluk zna ko su i šta rade. Hapse polupismene informatičare koji nemaju niti 400KM mjesečne zarade od prevara! \" Komentar ti je smiješan koji to informatičar radi za 400KM mjesečno molim te raspitaj se kolike su plate tih ljudi pa češ vidjeti da oni zarade 400KM sedmično mili moj pa im to malo pa da još mi hakuju i karticu na koju primam bijednu platu,neka su ih uhapsili svaka čast,
Šta je sa dilerima u svim gradovima, čitav dunjaluk zna ko su i šta rade. Hapse polupismene informatičare koji nemaju niti 400KM mjesečne zarade od prevara!