Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je suživot moguć samo kad je kriminal u pitanju, tad nema ovaj onaj, eto pitajte Mileta kako je nekad drugovao sa Tihim, a i Zlaju.
udruzeni kriminalni poduhvat "ivan i crnci" :)
Trošu drogu gore kod izbora Neki dan našli onu vagu ,ima i fukse koliko hoćeš
Pa ti pogledaj kolika je gamad ovdje na klixu kad su je tri lopova nadmašila u suradnji i suživotu. Zato lopovi u ovoj regiji napreduju a gamad tapka. Papkari tapkaju u mjestu.
Prava Federacija .... tolerancija , međunacionalna saradnja i prijateljstvo u svoj svojoj ljepoti ... kad bi se svi ljudi ovako uvažavali i sarađivali 20 % kao ovi dugoprsti ojhaaaa gdje bi nam bio kraj :)))
muskarcine
Pokrali boga oca
Nakon 17 kuca...Bravo Policijo
Rahman ordinira od Livna do Trebinja a jest se rasirio covjek a tek 28 god
divan primjer lopovske međunacionalne saradnje
Ante prelazi most, odmah "crni" prave haos u Istočnom Mostaru.
Nije to taj Mostar, ovaj sto oni spominju Istocni Mostar, to je bivsi tzv srpski Mostar gdje zivi oo 300-tinjak stanovnika a ovaj pravi Mostar je pola-pola, istok-zapad.
Garavi iz Istočnog Mostara to jest Bošnjaci po Antovom :O