Nađeno 50 tableta heptanona
0
Uhapšena državljanka BiH zbog teške krađe
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel Janjeći most pušten u upotrebu ??
jel se ono srbi kupaju samo za vidovdan ili džurdževdan? ili je to isto?
Meni se strasno svidja ovaj decko u uniformi na fotografiji.
bosanski srbin......
Neko mi kara staru u šupak pozni.
MUP Federacije BiH raspisao potragu zbog kaznenog djela teška krađa. Kakva recenica.. On noga jeo sarmu.
da bi kakvog posla. dosadilo vise qaranje po klix-u
Šta je bilo braćo državotvorna? Naši graničari uhapsili državljanku BiH. Što je onda državljanka BiH, što nisu samo inicijali? Državotvorni ste samo kad je kakva belaj. Deder malo pozovite pamet. Možda vam se odazove.
kako su je mogli pretresti ako je bila zakrabuljena? nisu joj valjda zavirivali pod onu deku?
Imal friskih vijesti,po vazdan iste slike ccc ... radi te li ista ?
Eeee, sutra je Vidovdan!
Misliš da će Jahve dozvoliti antisemitizam u Njemačku?
al volim primit obrezanog u pakash, nije da ne volim, nego samo malo seruckam po muslimanima i jevrejima posto mi je to sva poenta ovog mog malog mizernog zivota
ili još senzacionalnija: mladić pretukao dvije lez.bače koje su se ljubile u sred zagreba. pišite malo o hrvatskoj pede.rskoj naciji
ma kakva Camila, zasto ne pisete o ovoj temi, kan.da.har.ci jedni ?! SENZACIONALNO: U NJEMACKOJ ZABRANJUJU SUNECENJE ! MUSLIMANSKA ZAJEDNICA UZNEMIRENA, AL-QAIDA PRIJETI NAPADIMA !!!! http://www.blic.rs/Vesti /Svet/330316/Keln-Zabranjeno -obrezivanje-dece ZIVJELA DJECA ! PODRZIMO DJECIJA PRAVA JER SE DJECA NE ZNAJU SAMA BRANITI !