Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to kako izgleda nego dedo pek'o rakiju pa napravio malo jacu prepecenicu koju je ona ponijela dajdzi u predsjednistvo
Jučerašnje proteste pred vladom FBiH je predvodio viijećnik SBB-a iz Vogošće Adnan Solaković a kao predstavnica građana se predstavljala Amra Dulić, također SBB. Pročitajte ko je vidio članove SBB-a kako pale po Mostaru i ko finansira grupu "Udar" www.facebook.com/pages/Tražimo-ostavku-ministra-nesigurnosti-Fahrudina-Radončića/1423173851254531?fref=ts
Pa šta je problem i da je aktiuvistica SBB -a kako kažeš ili da je aktivistica sa mjeseca,Bit ja da 20 god od rata ništa ne valja a da su se pojedinci i stranke na vlasti obogatili do neba.Zaboli me ona stvar ko je ovo povukao ali što je dosta dosta je.Nepismeni ljudi nas vode 20 god tipa Radeljaš.Čarđič koji nemaju ni srednje škole ali imaju platu od 30 penzionera.Što se mene tiče ako če biti bolje nek državu.vlast vode i kinezi zaboli me ***.
Faraon,fahro u istinu radi sta hoce u bosnjackom djelu federacije,ala Dodik u sr a Bosnje i dalje nevide....
Ne znam samo ko vas truje sa tim Fahrom? To samo mogu napisati oni koji su na klixu i sjede 5 minuta prate, 5 minuta drkaju. Kakav Fahro kakvo plaćanje? Ne dajte da vas obmane. Narod je došao prvo mirno pozvao policajce da im se pridruže, oni su ljude bacali u Miljacku. Pustite te šuplje priče narodu je prekipilo, kakvi plaćenici kakve pičke materine. SVI NA ULICU
Pa majku mu *** juče uhapšena petorica iz Visikog sada iz Hađiča pa šta je ovo???Imali iko uhapšen za paljevinu iz Sarajeva ili su sve te paljevine odradili seljaci.Visoko Hađiči???Tu treba zakon primjeniti do daske.
Cim su incijali, mora da je ili Sprkinja ili Hrvatica.
EX, eto ti je takvu, i faraona pride!
ha ha ha ovaj Omerbašić je fakat KRALJ tip razvali masoneriju : FEJS - "Fina dječica" iz lože A. Mujkića i Z. Grebe: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.625636807491478.1073741828.100310676690763&type=1 imal đe da se upišem u te rojalisteeee :)
pitajte je hoćel' šlaga u usta i ja sam '84 godište?
Tako SBB sprema svoje demonstrantne, vandalizam koji je nastao je proizveden od strane SBB-a i to je vec svima jasno!
Pa svakako da i treba biti uhapsena, kao da nije dosta stete bilo, neko ovo sve shvata kao igricu, e pa za nju je game over. Protestuj mirno, ako trazis svoja prava.
Osuditi na maksalnu kaznu zatvora!!!
E jebiga sad..
Ko li ubacuje ove ljude u masu? Ko je taj kojem ovakav vid nereda odgovara? Sve cemo vidjeti kada se zavrse protesti, onaj koji se bude najvise isticao i hvalio svojim uspjesima!
A nije moguce da neka osoba individualno nesto pokusa ?????? Kako smo glupi, uvijek kod nas mora neko biti iza nekoga !! Ne kazem da nije moguce al nije brate uvijek to razlog..
individualno da neko pokusa? prvi koji to uradi javno ja cu ga predloziti za mandatara KS. odmah! ima muda znaci. nemoj biti naivan dragone.
opa kurce se i hanumice xaxaxa
to nisu hanumice. To su obicne papanke i klosarke koje dobro treba prebiti
jebalo te to xaxa krme smrdljivo
Nije to njeno, onako se naslo u njenoj ruci!
odmah procesuirati huliganku!!!! kakv crni molotov???
...što...ti bi ribentropa?
drug staljin je za nas ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)