Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma hocemo granice i vize izmedju federacije i Republike Srpske i gotovo!
Hahah cuj Muslimani zadojeni mrznjom, i ako je 100% sigurno da je tip ludzak, kako mozes bolan reci da Muslimani podrzavaju tu vrstu izroda..
Ma ne bi naši Tita mi, šta vam je, jeste vi normalni, pa dže bi naši tako nešto, aaa.
Rece fini pripadnik genocidnog naroda sto pobi sve sto je nesrpsko.Meni zao sto nije Pale odletilo u nebo sa svim ljudskim otpadom sto zivi tamo.
E, vala dosta je više sranja...volio bi da hoće srbi dobro nagrdit\', da mu više nikad\' ne naumpadne pričati loše o drugome, a kamo li drugome nauditi.
Kako ste vi muslimani zadojeni mržnjom prema Srbima! Pa ovaj terorista je pripadnik vehabiskog pokreta i htio je da izvrši teroristički napad, a vi umjesto da to osudite podržavate takve idiote! Ne vidite šta se dešava oko vas, Bosna je postala leglo terorizma u Evropi i umjesto da vi sa tim raskrstite vi to podržavate! JADNO!
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna-hronika/20278-Sarajlija-namjeravao-dii-zrak-autobusku-stanicu-Palama.html Kenan Šuvalija (36) u momentu kada je otkriven na Palama bio naoružan do zuba, a u njegovom \"passatu\" nađena eksplozivna naprava
pa kako onda nema veze sa terorizmom...jel zato što su srbi..? a da su bošnjaci u pitanju bio bi terorizam i to onaj bilesi islamski !!!
Pravoslavna crkva kao sije srecu,Kriju ratne zlocince i zlostavljaju malu djecu.... Zar nisu srbi teroristi?....Ovo je neki Cetooo napravio Da ovo nie prenijeo CNN ma-mu im
Ja mislim da ovo nema veze sa terorizmom. Poznato je da na ulazu u autobusku stanicu na Palama postoji mafijaški kafe bar \"Omerta\" u kojem se skuplja mafija i na kojem se stalno puca, a ispred kojeg je prije dvije godine pukla auto-bomba, ubila vlasnika i dvojicu nevinih prolaznika.
\"pronađena je automatska puška, bejzbol-palica, sprej i predmeti koji ukazuju na mogućnost postavljana eksplozivne naprave\" Ako su vec uvjereni \"u mogucnost\" da je htjeo da postavi bombu, zasto nisu izjavili da su pronasli (u dzepovima) detonator, 1kg TNT\'a..itd, vec sprej, bezbol palicu i kao tip je terorista odma, predpostavljamo da je htjeo da nanese veliko zlo nevinim ljudima.., SRNA se inace uvijek bazira na predpostavke, tako da im moram jeb..at majku cisto radi reda! Ovo me cisto podsjeca na srbsku propagandu 92, a vas?
srpskopravoslavni ekstremizam i terorizam..sve to treba najuriti u Gvantanamo...
@rizi Bljuvotina ili ne, momcina je sa kalasom usetao medju narod. E sad se postavlja pitanje, jeli krenuo da se igra zmirke ili sta ???
\"Srna nezvanično saznaje....\" To ustvari znaci, da SRNA nema pojma. Bljuvotina od novinske agencije.
Joj vidi korza na Palama k\'o Mala Aleja na Ilidži.
Dobićete kitu šuti zauhar je