Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito je bio upravu \"NA GOLI OTOK MARVO\"\"!!!!!!!!!!
boze sacuvaj. ja vozim minimalnom brzinom zato sto znam da mi uvijek neko dijete moze izletit na cestu. a da povrijedim neko dijete to sebi nikad nebi oprostio.
mora da mu je kisla gl000vaaaa!!!
SAMO SMRTNA STOKU MOŽE DOTJERATI U RED!
zasto idiotu ne objave ime, ko je, zasto zivi
U KOJEM DJELU SE TO DESILO???AKO JE U HRVTASKOM ..KAO JE MOGAO PRECI GRANICU..AKO JE NA TERITORIJI BiH ONDA KAKO JE MOGAO DO MOSTARA DOCI A DA GA NE PRESRETNU..STVARNO STE VI RACKU OD MURIJE!!!
KOJA JE TO BUDALA OD VOZACA-TREBA MU ODUZET VOZACKU DO KRAJA ZIVOTA
Troje djece tesko povrijedio pa pobjegao, Boze sacuvaj stoke. Kad se sve olakotne okolnosti uzmu u obzir: metak u potiljak iz neposredne blizine.
oborio????
bolje lomiti ambasadorove lipe nego gaziti djecu
Hit & Run = +100 poena