Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda ovi novinari (ili pokušaji novinara) N.N - koji je jučer pisao i ovaj E.F što je ovo pisao se malo posvađali pa neće da čitaju vijesti jedan od drugog. Dajte momci/žene šta god da ste, organizujte se malo majka mu stara, što se ovoliko brukate? Kako vam nije ofirno?
Pa ne mogu oko kolegica, jer su sve ruzne i debele ahahaha
E klix-e. yebi ga .... Jučer je starica ( ne ovih inicijala ) bila udatena u ul . S. Zajke i ona je jadna bila iz Vareša ..??? Danas znamo ime i prezime stradale bakice, ali se ne slažu mjesto stradanja i mjesto događaja. Pojasnite nam da li ste ovdje grdno zayebali stvar ili se možda radi o dvije nesreće ...???
Vozac kamiona na aparatima!
Pa jel zena iz varesa ili rogatice,.. Odlucite se -.-
Ovo nije u Nedžarićima nego u Rajlovcu, a u prethodnom članku ste stavili da je žena iz Vareša a ne iz Rogatice. Mislim, ništa se neće promijeniti, ali bar dajte prave informacije!
hajmo sada malo ponovo educirati klixove novinare. Nedžarići su (da vam bude lakše) kod studentskih domova kada prođete asa auto ona velika raskrsnica gdje je majmun rastoder ubio onu majku dvoje djece. naselje nedžarići je iza studentskih domova posle ona ulica što ide ukoso prema aerodromu. ulica safeta zajke je jedna od najdužih ako ne i najduža sarajevska ulica i sa nedžarićima nema dodirnih tačaka ide sa one druge stranepruge kod potoka i izlazi prema rajlovcu. hajde sada klixovci molimo vas uzmite plan grada i malo ga proučite
Sta je ba ovo? Koji je debil ovo pisao i je li ikad bio u Sarajevu? Kakvi Nedzarici,? Uzmi mapu grada la onda pisi
Znate li vi uopće gdje su Nedžarići?? A gdje ulica safeta Zajke :)
hahaahhaha ali su stvarno strasni, Sarajevo im je postalo svako okolno selo, Bojnik, Brijesce itd, ovi iz Hadzica cu postali Sarajlije itd, mislim da im treba prvo jedna edukacija o tome sta je kanton, sta je grad, a sta je selo! Pa onda da predju na naselja