Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentari su otvoreni da se mrzitelji mogu bolje samozadovoljavati.
su incijali P.P. onda je mozda neki njen cuj objave ime zrtve , a ne onoga ko je pocinio z,locin
sigurno neki vlasina pantelija petrovic, u svakom slucaju jedna vlahinja manje, i jedan vlah u zatvoru ! bravo !
Ub.ijanje je u kr.vi vl.askoj gen.ocidnoj pog.anoj bol.esnoj; Naj.veci di.vlji krm.ci pos.lje orginal div.ljih kr.ma.k.a su vl.asi, pa nji.hove mat.ere kur.veti.ne!!! Najvece kuk.avice svih vre.mena su Vl.asi, to citav sv.ijet zna, nisu vas dza.ba t.u.rci na kol.ce nab.ijali, a cac..o vas s zgrada ba.co i zive za.ko.pavo, zato sto ste sm.ece prav.osla.vno, zato sto je sv.aki pat.riarh kurv.in sin, a kr.st vam sm.rdi na krm.ska go.vna isto ko i babe..tina mrtva, suga.va!!!
Pet.ar Pet.rov.ic, zv.ani kur.vin sin kar.avla.hinje!!! VL.AH KO VL.AH!!!!
2manje idemo v.lasi idemo dalje da mi ne kaljamo ruke poub.jajte se medjusobom idemo baš dobro krenulo nemojte sad stajat
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži?
Pasaga uhapsen, a nema oraha u djepu. OVO MORA DA JE GRESKA, PUSTITE COEKA.
Da nije Dikosava nego Džemila, Asfaltija ili Pidžameta, naslov bi bio UHAPŠEN U B I C A BOŠNJAKINJE IZ SREBRENICE. Al\' pošto je Srpkinja, onda je starica. Baš ste obični fašisti.
SDP FOREVER FUJJJJJ SDP FOREVER SDP FOREVER FUJJJJJJ SDP FOREVER SDP FOREVER SDP FOREVER FUJJJJJJJJ SDP FOREVER SDP FOREVER SDP FOREVER SDP FOREVER SDP FOREVER SDP FOREVER SDP FOREVER SDP FOREVER SDP FOREVER FUJJJJJ SDP FOREVER SDP FOREVER FUJJJJJ SDP FOREVER SDP FOREVER FUJJJJJ GADOVI
Sigurno ve-abija 100%, tipicno muslimansko ime: Pmuamed Phodzic
Podrška genocidu nad bošnjama,kud ih ne genocidirasmo još
haha, boli istina kad znas da je vas ubi.ca, heheheh, to am je ionako u krvi, citav svijet vas po tom zna
Tom P.P. popusite K.
nista novo!Sve je to vec viđena i POZNATa realnost citavoj planeti Zemlja,ko su fasistoidni teroristicki genocidasi vlasi srbi!Krvnicka nenormalna pravoslavna Stoka nevrijdna,da se na njih i pljune-FUJ!
Pohšnjak Psuljo, garant !
Pašaga Puzić?