Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, pa lijepi moji vi ste svi stvarno bolesni. Rijetko se mogu procitati normalni, intelektualni komentari. Ovaj formum vam izgleda sluzi da pokazujete svoju glupost i primitivizam. A o nacionalizmu da i ne govorim. Pa zar na svaki, ali bas svaki clanak ovdje vi morate se prepucavati na nacionalnoj osnovi. Zalostno je to i te kako zalosno. Kako vi mislite da zivite ovdje kad jedni o drugima tako misljenje imate. A ako mislite da cete zivjeti odvojeno (fizicki ) grdno se varate. Ova BiH je dovoljno mala da se sve i da hoce ne moze dijeliti da bi se fizicki odvojeno zivjelo. Kako li ce te vi odgajati svoje potomke kad ste i sami tako bolesni? A nista manje zalosno nije i cinjenica da kad god se desi ovako neki napad na vjerski objekat, u prvim vijestima lokalni izjavljuju da je to djelo nekoga (druge vjere) i odmah osudjuje. Koji primitivizam, cekaj da nadlezni organi urade svoje, pa kad se nadje krivac onda nek idu i komentari.
dobar si ti musliman samo da vas je barem malo vise takvih. i nisi problem ti i tebi slicni koji ste jako rijetka vrsta vec muslimani koji bi od bosne pravili muslimaniju, oni koji misle da pripadaju jedinoj pravoj vjeri i kako nevjernike (kjafire) .....znaci sve ostale, treba pobiti ili ako zele prezivjeti, prevestina vasu vjeru. sta ti mislis o tome? budite sigurni da od ove drzave nema i nece biti nista jos dugo dugooooooooooo upravo zato sto mi koji nismo muslimani znamo kako vas vecina razmislja.
Jeste covjek musliman ( po imenu mislim) je zapalio... neka licna osveta.. zbog toga netreba nikada trcati pred rudu i osudjivati nekog.. nikada se nezna sta se krije uza svega.. Nadam se da ce nam ovo svima biti dobra lekcija da opet neizjavljujemo pa posle ...
Kako ovom lojavcu lose stoji ime Herceg Stjepan a on toga nije i nikad nece biti svjestan. Krv nije voda rekli bi, znaju oni da su i sami potomci nekog Stjepana pa ko vele da se barem malo okite imenom kad vec ne SMIJU da se vrate pravim krscanskim korjenima. hebo li vas turcin i hodza u guzicu.
A kako pripremate mrtvace ?
NE DŽAMIJU Eldine ! CRKVU sam ti rekao ! Eeee jeb*em ti hašlamu kako si pobrkao...
Kakva se gamad u potomstvu mome izleže ; neki Zaklan, neki stipko, a ima i nazovi banjolučanin. Da sam znao ne bi dirao one kmetice iz vlaških plemena Bobani i Šešelji nipošto. Ubuduće tražim samo zdravu BOSANSKU krv.
Maaaaaaaaaaa nijeeeeeeeeeeeee moguceeeeeeeeeeeee Poturice su nevini kako uvek. Ej Edine...
Bogami se ovi Srbi ništa ne boje muslimana, čak ih *ebu u zdrav mozak. Bošnje pognute glave nazad a Srbima svaka čast.
Kakav narod... Jeste li ikad čuli da je Srbin zapalio svoju crkvu ili Hrvat svoju ? Sa kim mi živimo...
Za paljenje džamije u Višićima osumnjičen Eldin Zaklan ČAPLJINA - Pripadnici PU Čapljina priveli su sinoć jednu osobu pod sumnjom da je povezana s paljenjem džamije u Višićima pored Čapljine, potvrdio je glasnogovornik MUP-a Hercegovačko neretvanske županije Srećko Bošnjak. Policijski glasnogovornik nije mogao otkriti identitet uhićene osobe. Pincom.info sazanje kako je riječ o Eldinu Zaklanu (1983.). Eldin je, kako neslužbeno saznajemo, bio čuvar džamije, a novac za čuvanje navodno je uzimao njegov stric, što je i najvjerojatniji motiv podmetanja požara. Zaklan će danas biti predat županijskom tužiteljstvu na daljnje postupanje. U ovome je požaru izgorjela jedna od pomoćnih prostorija. Zahvaljujući brzoj reakciji mještana, vatra nije zahvatila cijelu džamiju, ali je prostorija za pripremu mrtvaca za ukop do temelja izgorjela..... kraj citata tek da dodamo ono sto sa x ne zeli napisati
Taj momak (Eldin Zaklan) kojeg spominjete nije psihički stabilan, tj. bolestan je.
ako je hrvat pisao neke natpise koji su vrijedali hrvate kako se kasniej i ispostavilo samo da bi izazvo sukobe u hercegovini nije mu uspjelo a istraga ce poazati tko je ovo ucinio
Odmah sam znala da je Srbin! Lijepo ime, pravo srpsko: ELDIN ZAKLAN. Mogao je biti i Milan i biti zaklan. Oprostite na štamparskoj grešci.
pa ima i nas muslimana, koliko hoces. Bosnjak moze biti i Ivan, mjesate religiju sa nacionalnostima. Ne postoje muslimanska imena, u Iraku imate Muhameda - katolika koliko hocete, jehbem vas glupe. Ovo je uradio neki Vlah - muslija. Bosnjaci nisu takvi.