Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ce ga zadrzati u pritvoru😇😇😇😇😇 pa pustiti da opet obnovi gradivo....Boze sacuvaj 21 god ...sta ce raditi kad mu bude 40 ili 50 😇😇
iiiiiiii...............s Pala momci ??
vozi me na Pale preko ledina ...tralalalala
@DjangoDjulaga nemoj tamo .......tamo su "zli" momci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vijest o pucnjavi na Ilidži, fotografija patrole na Drveniji
za 5 godina : Uhapšen muškarac, inicijala M.I.H.S.M, zbog pucnjave na Ilidži
CSI ILIDŽA 2016 15. epizoda
Kontrolišu tehničku ispravnost vozila deru narod kaznama zbog toga , a voze auta iskrivljenih pragova...užas.
Od ranije poznat policiji
Da da... ko nesto bitno sto je uhapsen... brze ce on biti pusten, nego sto je uhapsen.
ajdeeeeeeeee
@DjangoDjulaga hahaha kuda.... :P
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ZAdovoljavajuće ako nije ROm. Ako je ROm onda je situacija potpuno zadovoljavajuća kako tvrdi Tužilaštvo. Srećom da je pucnjava bila rano ujutro kad ARapai sa Ilidže idu u džamiju na sabah namah, pa su revolveraši nakon njihovih mobitel primjedbi Bakiru, Konakoviću i MEmiću odmah pohapšeni jer su poznati policiji decenijama !!
mora ce narod kad tad uzeti pravdu u svoje ruke i ova govna sto prave smutnju,ponasaju se kabadahiski, odmah vjesati na licu mjesta sve dodle dok ih ne istrjebe..