Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znao sam da se nece urokati....nabildana pi.c.ka....samo najvece kukavice mogu udariti zenu...
Teško je počiniti samoubistvo danas, veliki je izbor oružja
DARJANE,DARJANE DARJANEEE,DARJANEEEEE DARJANE,DARJANE ŠTO JE NOGAMA BIJEEEEŠ
J.e.b.e.m mu sjeme sandžačko, što ubi nevinu djevojku. TAKO MLADA A ODE, NIJE GA JOŠ NI U RUKU UZELA !
G O V N O S A N D Z A C K O!
I i te drolje jedva docekaju da se s budalom spetljaju, i haj je sad zali
tip je 100% sandzo , i majka i otac, svi iz pazara, jedino sto se on izjasnjavao kao sr.bin
kakav muskarac to je cundara moja...
sandzaklija , samo nije zivio u sa nego u ns, bio vec par puta u zatvoru radi droge
pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA pi­čka PlČKA nisi ti bilderu pametan nego vidis i sam da su skinuli filter, može pisati ko šta hoće :)
pi­čka
ako nekog zanima poruka http://www.smedia.rs/upload/fb%20poruka.jpg
Prije svega ako nisi pročitao ubio je jer ga varala, samim timvaše dvosatne jeba*či*ne nisu kao što govoriš, jer da je tako ne bi išla dalje i varala ga, što se tiče filtera, lahko je to zaobići, ali iz neke kulture stave se tačkice i zvijezdice pa da se ne bude baš ono skroz prost.
Šta mai veze ako je bilder i ide u teretanu? Mi vodimo zdrav život, pazimo na prehranu, ne pušimo, ne pijemo, svijesni svojih mogućnosti...blablabla Na kraju nam dodje samo što imamo dobro tijelo i svaka ženska koja prodje ulicom pored nas, pogotovo ljeti nas škilji ispod oka. A vas bedele daj uradite nešto u životu i ne jadajte se kako nemate vremena
šteta ovakve dobre pi.čke :(
kakve veze ima jel Sanđaklija, Srbin, Hrvat, Esklm, dećko je mentalno poremećen i vozdra!!!
Bilderi su inace pi.cke,zato se i bildaju