Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim Vas da ga zadrzite bar veceras do 10:00 p.m. da odem sa zenom u kino! HVALA! Ponizni gradjanin sigurnog grada!
Samo nek hapse...trud ce se na kraju isplatiti
ja mislim da nikakvog hapsenja nije niti bilo jer.. ovo je samo bacanje prasine u oci i obavjestenje MUP-a zbog ucestalih desavanja u zadnje vrijeme.. vise kradja? gdje, cega? kojih objekata? Sta? ne dipr murijo..
Gdje je ime i prezime, slika?
Samo ih lovite kao pacove i ne puštajte bagru!
I sad ono glavno pitanje dolazi ,jeli Bosnjak ,Hrvat ,Srbin a to sto je lopov nema veze.
Ovaj je znaci jedan od onih koji su nam krali auta. Ovakve zlikovce treba zive spaliti javno na trgu, ne bi mi bilo zao ni sekunde da to gledam.
Kako se zove?
E bas ti hvala, Refa :)
Policija hapsi, tuzilastvo i sud puštaju da se brani sa slobode
Kakav je ovo sistem da ljudi otimaju od drugih. Jedni odvajaju od usta da bih kupili djetetu telefon i onda dodje pasa i ukrade taj isti od klinca. Dokle vise u pm.
vise teskih kradja...sve ukupno 300 km ...a gospoda sto milione mazija..pojo vuk magarca...eeeeee bem ti drzavu...
Stopa kriminala pala za 0,000000000000000000000000000001% !
.....ja sam zbrinut, ono pravo.naime nije mi jasno gdje je više lopova na ulici, ili u državnim institucijama?jedan od jutros na ulici, a 32 u CB BIH. policijo , čuvajte institucije, ulice su sigurnije:)))))))
Bingo! O tome se i radi. Mađioničarski je to trik, dok ti gledaš lopova što pljačka kladionicu, ne vidiš ovog što opljačka GRAS, ZOI, Energopetrol, BHT pa i cijelu državu. Što ne vidiš, to i ne znaš. Hi hi hi.
halo minusaš......očekujem još 31 minus iz centralne banke BiH, a možda me i Kozarić Kemo počasti, ljepota:)))