Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CAMILE,CAMILE...PA STA URADI,JADAN NEBIO????NEBI CAMIL,ON JE MERHAMETLI,KO I BABO MU,BALIJA IZMETBEGOVIC,JEBEM LI MU PLEME I SJEME BALIJSKO..
Znamo mi hrvati da bi vi baliye rado polizali supak ujki iz Imotskom da stane na vasu stranu, ali tu povijesnu pogresku necemo ponavljati. NEMA CASTI U PERIGUZACA !!!!!!!!!
Fuj mater im yebem gori su od četnika
Pozdravlja te Ante Gotovina koji sjedi na Oluji a prenesi Obilicu da cu i po njega doci,za DOM SPREMNI brate, pozdravlja te Ujko iz Imotskog
Iza mene je bio HVO, nikakva JNA zayebo si se !!!
Svi pripadnici 10. diverzantskog odreda sve donedavno su živjeli slobodno bez ikakvih problema. Pelemiš je doduše nekoliko puta hapšen u Beogradu, ali nikada zbog zločina koje je počinio u Srebrenici. Nakon rata s nekoliko pripadnika Odreda bio je na ratištu Zaira. Brano Gojković slobodno šeta Vlasenicom, Bijeljinom, Bratuncem, Srebrenicom… Zoran Obrenović se, nakon upozorenja da se protiv njega vodi istraga, sklonio kod rodbine u Rumu. Franc Kos je živio i radio u Bijeljini. Navodno je imao lažne dokumente na ime Branimir Manojlović. Nakon posljednjeg hapšenja je u bjekstvu. Zijad Žigić živi u Bijeljini pod lažnim imenom Živko Mićić...
pa znase zsto ga haspse zato sto je u STRANCI ZA ,,BIH,, A to smeta fasistima koji i dalje napadaju na BiH ali nece dugo samo da znaju sta im se sprema svi bi pobjegli u SRBIJU SVOJU MATICNU ZEMLJ HHHHA
Probali u Hag da ga isporuce, al tamo rekli nema mjesta,pun zatvor srbopravoslavnih fasistickih \"dobronamjerni ljudi\"
OBILIĆ - TAKO JE BRATE !!!!!! POZDRAV IZ HERCEG BOSNE PONOSNE !!!!!!!!
pa zar i ti?
VIDIS KAKO ISTINA SAMA IZLAZI IZ TVOJIH MISLI: \"...kada je nad nebošnjačkim stanovništvom počinjen genocid\" A TO JE UPRAVO POCELA MUSLIMANSKA VOJSKA KLANJEM PO SRPSKIM SELIMA I BJEGOM NAKON TOGA U ENKLAVU U NADI DA CE IH A) ZASTITITI UN B) ISPROVOCIRATI REAKCIJU UN-a U SVOJU KORIST. ISTINU NE MOZES SAKRITI !!!
@dohakali dohakam ti i mami i sestri i tvome rodu i porodu .
a vas,pa fino pise da ce biti objavljena istraga,ovako samo mozete nagadjati,dotle tišu!
Ovo je samo smisljena provokacija od strane R.S-a. Ćamil Duraković izlazi vrlo brzo jer nema osnova za njegovo zatvaranje. Smrdi mogu samo ovakvim insceniranim slucajevima pokusati odrzati pricu o jednakoj krivici i R.S-u kao volji Srmrdskog naroda.
otkud Camil u Srebrenici ????