Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi danas imaju telefon sa kamerom. Dokle vise da steta od par stotina KM blokira grad na dva sata? Treba obavezati osiguravajuce kuce da u ovakvim slucajevim ucesnici slikaju situaciju i da to osiguravajuce kuce priznaju isto kao da je izvrsen uvidjaj. Naravno kada je ozbiljniija steta onda se mora cekati policija.
Sto izmisljas toplu vodu, postoji vec evropski izvjestaj o nesreci koji se ispuni potpise i kud koji
KAd bi iz saobracaja iskljucili debile koji voze 30km/h I one preko 60KM/h..bila bi divota voziti ovim gradom...ujutro pola ih spava I vozi 24km/h..poslijepodne izadju trkaci sa autima od 150KS prosjecne vrijednosti 3500KM,,i divljaju gradom
Importanne sa dva ''N'' Ispravak krivog navoda :)
Pa blizi je Zemaljski muzej ovoj nezgodi nego Importanne :)
Jedan normalan dan u Sarajevu.
Samo kod nas se čeka policija za sitnice, daj mu osiguranje, priznaj krivicu i vozi dalje.
...raja ne zna ni 40 na sat voziti da se ne sudari...kakvi maloumnici..zato svaki strepi ako treba voziti preko save gdje! us.ere se živ po modernim cestama izvan bosne!