Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki dan strahujem za djecu na toj raskrsnici. Posebno sto je prekoputa nacelnikova kafana ispred koje obavezno na trotuaru stoji auto sina Murisa Alica, pa djeca koja idu u skolu moraju obilaziti njegov audi i time dovoditi sebe u opasnost. To je udaljeno 50 metara od policijiske stanice i sve to gleda policija, ali nista ne cini.
nmg vjerovat da je pobjegao...ali fakat dosta pjesaka pretrcava ulicu gdje ne treba i to pojedini i ne reaguju toliko da li mu je vozilo blizu ili da li moze zakociti da on predje...ali to nije nikakvo opravdanje..samo kazem jer sam vozac i imao sam X slicnih situacija.
DJIGI.....nesreca se nije desila preko puta cafee slasticarne "Park", vec kod autobuske stanice, gdje i ja kao i ostali redovno prelazim cestu a nije dozvoljeno... ne razumijem sto odmah uplice politiku u ovu nesrecu...gradjani su krivci jedini..!!!!!
Po zakonu je, nebitno da li je ona pretrcavala na mjestu gdje nije dozvoljeno, uvijek vozac kriv... zato na naseljenim mjestima i jeste ogranicenje 40. Bas zbog takvih stvari. A on da je normalno vozio stigao bi zakociti i ne bi udario tu jadnu zenu... i jos je pobjegao ccccc pa dokle vise... mogao je i ubiti tu jadnu zenu.... Nadam se da ce biti brzo nadjen vozac i kaznjen za svoje djelo!!!!
Trebaju vam ljudi jos i tunele pocet kopat bagro ulice neznate preci..
E kada bi ga uhvatio prvo bi ga udario autom, pa te k onda u zatvor...*ICKO JEDNA BJEZI BJEZI...mora da je neki tatin sin 17-godisnjak :S
Samo u Bosni ima da glavna magistrala i glavna izlazna saobraćajnica iz glavnog grada prolazi kroz gusto naseljeno mjesto. Autoput nam hitno treba a shupka sto je pobjego naci, kazniti debelo i lovom i robijom a i ovu sto je pretrčavala mimo pjesackog lupit po djepu. Prelaz joj 120 metara dalje a ovdje izigrava Usaina Bolta na magistrali.
I još nešto...da Alija nije prodao Podrinje nikada ti Vogošću ne bi očima vidio. Ja koliko znam Armija nije vojnički ušla u Vogošću nego je izvršena klasična zamjena teritorija. Nisam iz Podrinja da nekoga branim ali moram ti reći da puno s.e.r.e.s
Eh samo da mi je znati odakle su tvoji korijeni? Ti si jedan od onih koji bi vrlo rado da mu se vrate srbi koji su ga do jučer gađali granatama i izgladnjivali. Pa šta misliš da si ti jedini pismen čovjek u ovoj zemlji? Trebaš imati više poštovanja prema drugima koji možda nisu imali "tvoje obrazovanje" i koji su pretrpjeli raznorazne golgote dok si ti bio ko zna gdje...Možda si ti jedan od onih Bošnjaka koji se "podigao" kada su ti isti srbi napustili Vogošću obzirom da su oni držali većinu boljih pozicija u "gradu".
Čuj udaljio se sa mesta nesreće.Koji glupi izraz:Kukavički pobjegao valjda bi to bio adekvatniji izraz.
@ @komentar Citiram : " ...ne zadovoljava elementarne sigurnosne zahtjeve, na toj relaciji stradava... " i sta kazes ? stradava ? - Istocna Bosna @wauu Citiram : "... motociklista imaju pravo prvenstva u saobračaju..." i sta kazes ? saobračaju ? - Istocna Bosna Sad mi je jasno zasto je Vogosca iskljucena iz Sarajeva, zajedno sa Ilidzom. Opismenite se Fočaci i Srebreničani... postujte ANEKS 7, vratite se kucama ... ne morate biti blizu Sarajeva. Gradjani postati necete ! ***Osude za ovakav gnusni cin, a molimo i pjesake da se pridrzavaju pravila.
U svim civilizovanim državama svijeta pješak i motociklista imaju pravo prvenstva u saobračaju bez obzira na postojanje znakova za pješačke prelaze i semafore. Spustite bilo gdje u nekom od Evropskih gradova kao pješak samo jednu nogu sa trotoara, sav saobražćaj će stati da bi vam se napravio prostor za prelazak ulice. A udariti autom pješaka (hit & run) je bajgori mogući saobračajni prekršaj kojeg nesavjesni vozač može načiniti. Za ovo se žestoke novčane i zatvorske kazne daju. Ostaviti unesrećenog na cesti da tako iskrvari i umre je ubistvo sa predumišljajem.
nije ovdje taj "prolaz kroz zivu ogradu" nego nize dole kod dp marketa...kako god pjesacki prelaz je 50-ak metara visocije a po svim pravilima pjesacki prelaz vazi od mjesta gdje je ocrtan do 100m udaljenosti znaci ipak se moze ulica prerci na ovome mjestu gdje se desila nesreca,normalno treba paziti pjesak koji prelazi ali i vozac. uglavnom nema nikakvog opravdanja za vozaca koji je pobjegao.. e sad je sve stvar policije kako ce zakljuciti slucaj.. i nadam se da ce zena biti dobro,zelim brz oporavak
SARAJLIJA, SVAKA ČAST ! STOKA OD NARODA, VIŠE VOLIM POMOĆI NAPAĆENOM PSU NEGO SEBIČNIM GADOVIMA !
Vogoscanin; slazem se sa tobom u potpunosti. Svi hvale HITNU POMOC a domove zdravlja nevide. Ovo je vozilo od DOMA ZDRAVLJA "VOGOSCE". Samo vi pomazite narodu i zbinjavajte povredzene a oni nek pisu sta hoce.
@@CaNe aaa bas ste onako vi fočaci poznati kao veliki zavodnici,ne budi smijesan seljacicu,tamo u foču pa stoku karaj ,kao sto ste i navikli...
Znas ti nas Focake dobro svaku vece moras seku sa tarlahanja dovlaciti od Focaka, mogu ti reci ja je dobra, ko nije zatrazio nije ni dobio ;)