Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sutra da me " njeguje" takav medicinski tehnicar
apsurda. psihički neuravnotežena osoba sa dosjeom ide u medicinsku školu. sve je moguće u bosni. pa i to da totalna zabit od foče ima medicinski fakultet, a travnik i vitez internacionalni. da se upotpuni dojam brčko ima fakultete na daljinu, a upisivanje ocjena na blizinu. tragedija. u bosni može sve.
ovo za srednju medicinsku se ne bih slozio moras zavrsiti poslije srednje drzavni ispit a prije toga moras imati ne znam koliko mjeseci prakse u svim klinikama na KCUS-u sad kad to zavrsis i imas STELU :D ili dobru sumu novca mozes se nadati poslu u nasoj drzavi sa tom strukom
bananko izvini ali to što si ti napisao nema veze s ovim što sam ja napisao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja ironija, psihički nestabila osoba je budući medicinski radnik. Isto kao što je ironija da psihički oboljela osoba (koja je u penziji na konto te dijagnoze) sasvim regularno dobije vozačku dozvolu i omogući joj se da ubije nekoga.
Imat' cemo dobro medicinsko osoblje ;))
lalala smijesan/na si. Sizofrenicari jesu jako pametne osobe,i bolest se moze drzati pod kontrolom, ali uvijek postoji ali... kp ce ga sutra sprijeciti da ne ubije pacijenta ili kolegu. niko.... ne pricajte gluposti. to je propust naseg zdrastva i ministarstva obrazovanja sto su ukinuli ljekarski pregled za ucenike zdrastvenih skola. Ljudi su u pravu sa komentarima. S Postovanjem Medicinsli radnik :)
Poseban tretman..... skole su nam' Let iznad kukavicijeg gnijezda'....ovakve se vijesti ne objavljuju u javnosti....znamo da ima i gore od ovog....
Joj komentara.. Prvo, dječak je dobio napad šizofrenije, uradio je to što je uradio. Drugo, da ste upućeni, znali bi da se šiozofrenična osoba za vrijeme napada ne može kontrolisati, veoma teško. Treće, komentari tipa " da me njeguje takav medicinski tehničar ", su apsurdni. Dječak je prepametan. Kao i obično, novinari kao novinari, preuvelicavaju stvari. Većina vas ni ne zna kako se i šta desilo, tako da ne pišite gluposti.
Ako je mentalno poremećen, a iz priloženog se vidi da jeste jer (bez ikakvog razloga) ugrožava okolinu, nije mu mjesto među normalnom omladinom! U protivnom, sasvim je sigurno da će prouzrokovati (još i gore) incidente.
zar ima droge u glavnome gradu
U sipu ga zaposlit,odma
Pa kud ga u medicinsku poslase, ima drugi skola , za frizera npr . :))
Jesi li lud pa da nekoga "prikolje" britvom.
ovakvi su prije isli u masinsku, a u medicinsku su isli koje su te iz masinske posmatrali I vezali u bijele kosulje... al' eto sad su neka druga vremena ;)
saće ovi reć fahro ga angažovo
Drogeras,u ludnicu ili zatvor,jer za kratko vrijeme ce nekome oduzeti i zivot..