Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom selu se svako malo desi ubistvo,samoubistvo,nesmijem vise da idem na vikendicu :-P
nisu dječići, nego dejčići
Za Dir. preduzeca Tako je! Iako se svi detalji ne znaju, u pravu si bez daljnjeg! Ubicu ili kabadahiju treba osuditi strogo: 1. Pravda za zrtvu (ili njegove). 2. Poruka ološu sta ih ceka u ovakvim slucajevima. 3. Ako se krivac ne kazni, poruka za njega je da moze opet tako, a kaznjena je zrtva. 4. Americki zakoni su pravi (koga uhvatise, toga ……).
Nije u mijestu Djecici nego Dejcici. Provjerite
za te dječaće ili dejčiće nisam čuo, ali jesam za ulicu Nerkeza Smailagića, a ne za Nekeza, zanimljivo kako portali copy-paste rade pa svi pogrešno napišu.
Ubijeni je Sedin Kremo iz Dujmovića, upoznao sam ga nekad ljetos, od punca komšija. Ubica Almir Kos.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ide nagodba sa sudom, nije htjeo, bio pijan...2/3 kazne...vikend kuci, ...besplatan udoban smjestaj I Liga sampiona desert tri puta sedmicno... I ostale pogodnosti onih koji "zaglave" u zatvoru...
sta je ovo sve mangupi sa nozem..pistolji,niko nesmije na sake
Treba uraditi nesto po ovom pitanju, pa necemo smjeti iz kuce izaci vise !! Treba ove kriminalce na dozivotne robije
Cemu se nadati od ove vlasti kad dozvoljavaju cak otvaranje kladionica u skolskom dvoristu!?!Naopako vrijeme,naopak narod!
Ovo vijest od sinoc samo kasnite cijelu noć.
e moj beze, klix radi od 08:00 do 21:30 a poslije i cijela zemlja moze izgoriti. moram samo pohvaliti azurnost u pracenju novonastalog buma 16 nijansi sive