19 mjeseci nakon ubistva
0
Ubice Emira Hadžića i dalje na slobodi
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovor za MOSTAR-mora da te čvokao po glavi dok je bio živ ili su ti smetala kola ,motori ,lijepe udate žene i djevojke sve je imao pored sebe -šta će kad je bio najbolji frajer u gradu i sad mnoge za njim uzdišu ,a papci se vesele.JESI li ijednu trebu smotao poslije njegove smrti ????
MOJ EMIRE TI DVA METRA ISPOD ZEMLJE ,a FUKARE I SAD LJUBOMORNE NA TEBE TO JE VELIČINA JEDNOG ČOVJEKA-SUDE TI PREKO NETA DA MI JE ZNATI GDJE SU BILI KAD SI SE TI ŠETAO ULICAMA GRADA MOSTARA?KAD MAČKE NEMA MIŠEVI KOLO VODE !!!!
EMIRE RAHMET TI LIJEPOJ DUŠI BIO SI I OSTAO NAJPLEMENITIJE BIĆE KOJE JE IMALO NAJVEĆE SRCE ZA SIROTINJU _NEK TI JE LAKA CRNA ZEMLJA !!!!
pogledajte malo snimke (kliknite na link) i vidjećete što se dogodilo u Šikokom: http://ljubuski.info/2490-cjelovite-snimke-s-nadzornih-kamera
može li neko pojašnjenje za tu tvoju tvrdnju? Ili je ovo gore što piše sve laž? De nas prosvijetli boga ti.
Kako vas sve nije stid?? Da je bogdo vise onakvih ljudi, kao sto je rahmetli Emir bio... Rahmet mu lijepoj dusi!
Bez brige. I njih ce neko roknut, ako vec nije...
mafijaska posla,jedan manje ovo nije vrijedno pomena
jedan mafiozo manje, sta tu ima puno da se istrazuje.
pa sta? covjek bio kriminalac, krao auta, trgovina ljudima, droga.,..... i sad me treba biti briga jesu li ubice takve osobe na slobodi ili ne? Ja bih ih oslobodio da ih neko zatvori da ikako mogu!