Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi policajci,samo poslije radnog vremena;)
kreteni, znali su da penzioner ima mozda bolju penziju ili djecu u inostranstvu.... nikoga ne pustati u kucu, bas nikoga
Jeste li sigurni da su policajci bili lažni?
@HomerS, hej manijak, zašto nasumično ovoliki dislajkovi? Bolestan? HomerS je dao negativnu ocjenu tvom komentaru "@Audrey Hepburn, Hoćemo! Rat nas je unazadio za puno..." HomerS je dao negativnu ocjenu tvom komentaru "@Audrey Hepburn, čuj, odakle mi ideja??? Pa zar ti..." HomerS i 1 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "@Audrey Hepburn, džaba se trudiš. Ne vjerujem ti..." HomerS je dao negativnu ocjenu tvom komentaru "@Audrey Hepburn, ti si mrziteljica. Upravo si se dokazala..." HomerS je dao negativnu ocjenu tvom komentaru "@rajs.istiniti, hahaha, kako istina boli. Za takve..." HomerS je dao negativnu ocjenu tvom komentaru "@rajs.istiniti, mama ti je ovčurina! Čuj, samo..." Ili si klon??? :))))
Zbog nedostatka kulture dijaloga i jer sam stekao dojam da si mrzitelj/mrziteljica. Ako sam zbog toga bolestan, drago mi je što nisam zdrav.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Otkud zbnate da su lazni policajci hahaha
Takvo je stanje da više ne možeš raspoznati da li je pravi policajac, ili prerušeni. Nikom ne otvaraj vrata! :))) A ako je policajac na cesti i daje znak da zaustaviš automobil, ne zaustavljaj. A ovaj čovjek je blentavo postupio. Zašto ih je pustio u kuću? Zar ne zna da mu policija bez naloga ne može ući i premetati po stanu? Ne otvaraj vrata :))))))))))))))))))
I onda kažu Sarajevo puni crnu hroniku. Ni ostali gradovi nisu cvjetke. Općenito ova država je otišla u *urac.
jadni penzioneri, nasankaše ih pošteno :(
Ako su policajci onda su ok, a ako su milicajci onad čuvaj novčanik:)))) p.s i guzicu uza zid:)
Nema neke razlike izmedju "pravih" drotova i ovih.