Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno, postedio drustvo samog sebe.
Jedno gohvnho manje .
Pitanje da li se ubio ili se samo zataškalo oko tog,uvijek mislim da će dobiti nove dokumente,da će dati malo novca da se pokriju troškovi,i onda ponovno sve..iznova..
Kasniš klixuuu
Cheto manje...
jedna ustaaaa manje....
MA DE BA. MA HAJ BA. UHUUUU, TESKO NAMA.🤣🤣🤣
dr Aziz Torlak, hirurg svjetskog glasa, doktor , ljudina..na početku agresije ostao u Foči da liječi ljude bez obzira ko su oni...sve dok nisu na vrata pokucale prve komšije, odvele u fočanski zatvor, pretukle...i na kraju ubile...za tijem se još traga, ali najvjerovatnije da je bačen u Drinu...bio je doktor svima ali je ubijen samo što je Aziz
Zato sto je aziz i sto im je vjerovao