Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoc je bila ludnica na ulicama kontra smjerom,,divljanje, brzina,,,,Sta reci drugo alcohol i volan ne slazu se nikako
@jokerBH,iz ovog se moze zakljuciti da vtsis obuku kandidata,pa reci nam koliko puta si otisao sa kandidatom na brzu cestu,ili autoput,koliko puta je kandidat na obuci presao brzinu od 50/h,ili otisao odvezao do nekog drugog mjesta..kompletna obuka se svodi na nekoliko istih ulica po kojima kandidati nauce napamet da voze i to je to.Naravno slazem se da i kultura igra ulogu ali da se u toku obuke kandidatima vise objasne moguce posljedice budite sigurni da bi vodili vise paznje kada pocnu sami voziti.
Ne vrsim obuku,ali sam polagao i znam o cemu procas,slazem se s tobom u vecini ali u auto skoli si i sam rekao da se vozi 50kmh ili do ogranicenja ...stp znaci da nijr do auto skole ako neko sleti s puta jer je vpzio 130. To je sve mentalitwt i male kazne za prekoracrnje brzine platis 20 km kaznu. Neka stave da je kazna za nevezanje pojasa 200 km pa ce se svi vezati.
kriv je onaj ko im je dao auto,a nije ih prethodno vaspitao,bolje da su u dzamiju isli.ha ya
kod nas treba staviti blokade na auta, na 50kmh..preopasno je postalo voziti nasim cestama
Nažalost autom sam prošao kraj mjesta nesreće, vidio mrtvo tijelo....stravičan i jeziv prizor. I tako dok sa Brodoloma "dere" muzika, na asfaltu leži mrtvac. NE BRŽE OD ŽIVOTA!
BILI NA BRODOLOMU U ŠIĆKOM BRODU KOD TUZLE. R.I.P
to se desava kad se voze neispravna i polovna vozila ....
Kad pijes, ne vozi.
Najveci problem je nedovoljna obuka u autoskolama,instruktori zurr da sto prije zavrse sa obukom,uzmu pare i to je to,sta ce se kasnije desiti nije ih briga
Stvarno sam uvijek smatrao retarde vas koji kazete da obuka nije dobra i da zbog toga dolazi do nesrece. A da si brate najbolji vozac na svijetu sa najboljom obukom opet bi pijan,brzom voznjom,losim putevima,slabom policijom,malim kaznama prevrno s puta.
Nije problem nedovoljna obuka, kriv je ovaj nas prokleti mentalitet, kriv je kucni odgoj, u većini zemalja obuka za vožnju se i ne radi u auto školama već te obučava neko stariji uglavnom iz tvoje porodice, a to ti dođe isto k'o i kućni odgoj. I tu je taj naš mentalitet da nam je uvijek kriv neko treći.
A ja bez vozacke fino vozim, i nikad nikakav problem.. e stvarno se svakome daje vozacka
sinoc sam prosao s autom kraj tog mjesta, prestravio sam se kad sam vidio sliku tu i mrtvo tijelo na ulici...uzasno, jos uvijek mi slika ne izlazi iz glave
Također... :/
Žalosno, sve vise omladine gine i strada u ovim saobraćajkama, uzrok alkohol i koji dim marihuane, lažni osjećaj snage i moći, a izgubljena orjentacija i stvarni osjećaji. Žalosno stvarno.