Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Senad izlazio iz Wurtha nego je vozio propisno a gospođica je prešla na njegovu stranu i direktno su se sudarili. Uzrok nesreće je Škoda Octavia koja je izašla iz Wurtha i natjerala vozaćicu da se sudari sa gospodinom Senadom stoga Alene ne rise ko foka.
Prije dva dana se mogla dogoditi ista nesreća,radnici koji izlaze iz ove firme ama baš nikada ne gledaju ni lijevo ni desno,kao da su sami na cesti...strašno,žao mi je povrijeđenih,ali kao što neko gore reče samo je bilo pitanje dana kada će neko nastradati.Ista stvar je i s vozilima koja izlaze iz Sinalca....još kad se nepropisno parkiraju duž ceste s obje strane,ma divljina prava....dok nekoga ne opališ po džepu neće se opametiti sigurno.
alene jesi ti iz SINALCO-a?
Žene za volanom!
Evo i kolege i Wurtha :D
Alene, ne rise zdravlja ti!
Alene, ne rise zdravlja ti!
Vjerovatno je ovaj Senad Hodzic izlazio iz pravca firme Wurth. Oni se inače ubacuju u ovu saobraćajnicu bez da gledaju ima li koga. A cesta na koju se uključuju je 2 kilometra čistog pravca, tuda se vozi po 120 km/h bez problema... Samo je bilo pitanje kada će neko nastradati...