Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel razlog pazljiva voznja prilagodjena uslovima na putu
Seljak nauci pravila pravopisa pa se javi.
Golf najbolje prosao :))). Daleko od toga da ih ne volim, to je jedno veoma izdrzljivo auto i nazalost i vozaci se ponasaju kao da je sve u vezi sa autom neunistivo i izdrzljivije od drugih:(.
Đenizave je odlicno nabrojao stanice od nedzarica prema gradu, samo sto je Alipasin Most zeljeznicka stanica. A to ko je Sarajelija ko nije je bezvezna rasprava, vecina žsarajlija je davno odselila i trenutno u ovome gradu je možda 5% Sarajlija koji su tu duže od 100 godina. Trenutno najveci broj u Sarajevu je istocnjaka iz okolica Rogatice, Prace, Ustiprace, Visegrada, Gorazda i Foce. Koliko sam ljudi upoznao iz \"Gorazda\" porijeklom mislio sam da je Gorazde vece od Zenice ili Mostara. U svakom slucaju vidim da Golf II ucestvuje i u ovom udesu (treca slika).
ehh daaa da se nadovezem za onaj clanak prije neki dan.. vazno je da su oni postavili radare ;) a sve ostalo nije bitno!
ovaj sarajevo-x kad pise postove o saobracajnim nesrecama bolje je da stave samo slike ovo ostalo je uvijek copy paste
prvo nauci voziti pa kupi nekad i gume za auto
eh kad pocnu naprdjivat kako je sarajevo ko neki aman grad...pa u skladu s tom idejom svako ko nije iz sarajeva nema sta drugo biti nego seljak.....joooooooooooj malogradjanstine mislim ok je voljeti svoj grad al.....de malo
bo.g ga je.bo zar je bitno kako se stanica zove
da nisu ove sine namagnetisane? sve nesto vuku kola na sebe. njaki hepek ima tu.
kako ovo da golf na rikverc udari,mora da se tako trkao sa fiatom i opet bio brzi:):):)
Ipak sam ja u Sarajevu duže od tvojih 27 godina, griješiš, ne poznaješ tramvajske stanice. Kupi kartu pa se provozaj, obnovi gradivo.
Ma garanz golf dvojka je glavni krivac. Sa sela pravo na asfalt, pa šta će drugo kockaste glave nego odmah u hendek. Čim ti tako pišeš o fgr ti si takav kockasti ili jajoglavi
Naravno, golf II... Šta reći... Garant je on kriv, ne treba uviđaj :)
Hahahahahahah e što se nasmijah ...čuj citat ˝Idu MI redom˝...hvala ti ali 27 godina živim u Sarajevu...mislim od rođenja i dobro se sjećam starih, crvenih tabli na tramvajskim stanicama i natpisa Alipašin most, stanica koju sad nazivaju još i Remiza..okretnica Nedžarići..pa Alipašino polje...otkad su studentski domovi na Alipašinom polju, a ne u Nedžarićima..hvala, ne trebaš mi nabrajati...i bez tebe znam vrlo dobro raspored..jer uvidjevši tvoje objašnjenje mislim da tebi više treba...
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
cini mi se ili @Đenizave! sada ima viska stanicu.... :P