Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne morate više ni govoriti koja su auta, gotovo je pravilo da udese priređuju kamikaze u golfovima. Bože, čuvaj nas od dušmana, nesreća, bolesti, siromaštva, SDA i vozača golfova.
...strasna novost... Vi stvarno nise normalni!
Golf vjerovatnoća da je dvica stopostotna..
Kad pročitah naslov, ponadah se da je Dodik u pitanju. :)
Bilo bi lijepo da voza, ali nažalost nije. Voza "bijesna" auta koja je kupio novcem koji je pokrao od svog naroda (u koji spadaš i ti) koji je toliko zaglupljen da su mu važnije priče o nacionalizmu nego stvarnost u kojoj vas *ebe taj isti vaš "predsjednik". ;)
Pa on ne može ni stati u golfa......xaxaxa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)