Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzukela. uglavnom pijanim dzukelama ne bude nista dok ginu nevini. dokazano.
Sad ce se pozvati na tesku situaciju u drzavi, porodici, PTSP, ruzno vrijeme, zena imala PMS pa se napio, crkla komsiji krava pa se nasekir'o...dobit ce dvije godine, izaci za 6 mjeseci, vodit ce ga na savjetovanja, nije on kriv sto je pijan, krivo drustvo, kriva drzava, nece nikad vise, obec'o je sudiji...
uvijek golf logicno
Kod ovog Ž.Đ. osim alkohola jel bilo krvi u ogranizmu uopste?
Streljat ga treba, jebo sve svoje
"_Alkotestiranjem kod vozača Ž.Đ. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u iznosu od 2,34 promila." UBICA!!!
@József Csuhay, tim gore. Da li kod nas postoje evidentirani alkoholičari? Da li se alkoholičarima oduzima vozačka dozvola zbog prevencije da ne ubijaju ljude na putu? I ako kao takvi voze kamione na cesti, onda svjesno idu da ubiju, a onaj ko im dozvoljava da vozi pod "etiketom" alkoholičar, direktni je saučesnik u ubistvima i nesrećama koje oni, alkoholičari izazovu.
@József Csuhay, vidjela sam ja da se ti šališ, ali ta me šala navela na dalje razmišljanje :). Ovo svakodnevno ubijanje na cestama BiH naravno da je dosadilo i počelo da izaziva fobiju. Ne vidim da oni koji su zaduženi rade bilo šta da se ovo ubijanje zaustavi, ili bar malo smanji.