Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan clan moje porodice se uspjesno izlijecio marihuanom,naravno punom thc-a...thc jest ono najbolje :) on povecava broj neurotransmitera u mozgu,a samim tim i vecu mozdanu aktivnost..
cuj opojnu drogu marihuanu :) pa to je lijek...milioni ljudi su izlijecili razne bolesti uz pomoc marihuane i ulja iste..kod nas jos uvijek opojna droga...ccc
Branit ću travu do groba, uživam je nekoliko puta godišnje u dobrim prilikama. Ali moram se složiti da trava jeste opojna droga. Pod opojne droge upadaju sve supstance koje direktno utiču na mozak. THC je supstanca koja se nalazi u marihuani, te ona utiče na mozak.
da je najgluplja ne bih se složio. sa umjerenim konzumiranjem (čitaj, da se popije čašica, dvije) je savršena.
Igrala se djeca asocijacija!