Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka oruzja ne smijemo dopustiti nas četalji opet iznenade...
Ma kakvo balijsko oružje i hrabrost....Vidjeli smo im svu hrabrost u prošlom ratu! Opališ dva metka u zrak, razbježe se kao vrabci...
@Stepa Jadanoviću Ti si sigurno 'ravnogovnovac' jelde? Vas niko i ne kontroliše koliko pušaka imate, a znaš zašto? Zato što ste pi.č.kice koje su u ratu imali 3000 puta više oružja pa ste samo žene i djecu i starce sa njim u.bi.j.ali. Vi samo volite da se ku.ro.becate sa puškama pred djecom. pičketine!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
kalašnjikov u ruksak, bombe puni okviri, nece niko da prezivi za sve su oni krivi
oš da se bijemo aaa smucii
Nemojte se tuci , prije svega smo Bosnjaci ... nemojte dizati ruke na bracu Muslimane. Allah vas nagradio, nemojte to raditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Mašala. Kakav domaćin.
ovde sve idioti i maloljetni idioti, ima i nekolko normalnih
U Sarajevu nista novo u Sarajevu nista novo...dalje se svira
Kako samo porazbijase sve narode prostora bivse Jugoslavije, ucinise da se medjusobno mrze, i osljepise ih da budu primitivni poput stoke.
Oglas Vrsimo zidanje svih vrsta pregradnih zidova ,brzo i kvalitetno! Preporuke....ima! SZR "Zidar" d.o.o.
Sto mu je plaha ona heklarija na stolu.
S obzirom da je mostarac, njegova prva izjava je garant bila "Nidje veze bolan, bolan, nije to moje..."
ovo ga je neko ocviko, čim su u zidu našli sve ok.
Bosna je opstala radi hrabri boraca , a ne četnika kukavica koji su sa brda granatirali i snajperom gadzali , "herojski" cin na goluruk nardon , fuj picke jedne smrdljive , izgleda da vam nije bilo dosta da hocete ponovo, u tom slucaju nebi dobijali potporu . Bojim se da vam je svaki dan u Bosni i Hercegovini izbrojan !
Dobar mosnjak =hladan mosnjak
Sprem te se sprem te balije
Za Bosnu ! SPREMNI!!! Bujrum chete!
Sta ce bHalijama puska kad nezna pucati? Bolje se kakve krampe hvatajte tu ste dobri!
Ovaj koda je pakovao kokain!!
Od koga se ovaj plašio u centru sarajeva
GREHOTA!!!